Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko pytam.m.m.

raz zapomniałam tabletki...

Polecane posty

Gość tylko pytam.m.m.

hej w grudniu zapomniałam tabletki kochałam sie, stosunek przerywany a potem nastepny facet nie poszedł sie umyc tylko dalej lezelismy w łóżku to było kolo 12dnia cyklu potem zmieniłam tabletki na mytrogynon czy jakos tak urosły mi piersi, dos znacznie, bałam sie ze jestem w ciazy od tamtego czasu okresy miałam 3, regularnie, od miesiaca biore novonette czy jakos, wiecie o jakie tabletki mi chodzi teraz czekam na okres robiłam z miesiac temu robiłam test, kolo godziny 14, wyszedł negatywny - brak ciazy nie miałam zadnych objawow ciazy ale wciaz sie boje ze jestem, przez te piersi a pozatym przytyłam, zauwazyłam rozstepy na moim ciele, na brzuchu, pewnie zawsze je miałam, ale teraz zauwazyłam je bardziej czemu mam takie piersi, zmieniłam tabletki a one takie jak po mitrogynonie urosły takie przy novonette dalej sa boje sie ;( czy mozliwe ze tak bardzo sobie to wmowiłam ? kiedys dostałam okres po stosunku i sie dalej nie przejmowałam a teraz nie moge ze soba wytrzymac wciaz słysze ze okres to nie zbawienie, ze testy kłamia, ze laski do 5miesiaca sie nie orientuja ze sa w ciazy, nigdy tego nie słuchałam a teraz wciaz słysze...

Gość moze mi ktos odpowiedziec

Gość moze mi ktos odpowiedziec
zebys wiedziała, to juz obsesja ;( i denerwuje mnie to wciaz sie ogladam patrze na dół brzucha, i wydaje mi sie ze przytyłam, codziennie ogladam piersi czasem jak leze podnosze miednice do gory i jestem wklesła zaraz przed wzgorkiem łonowym, to by był chyba gdzies 3 miesiac albo troche dalej, wiec chyba cos by było widac jakies wzniesienie nie wiem, ale sie boje :(

Gość upppppp

Gość wiesiołkowa staraczka
o matko obsesja na całego. tu nie ma czarodziejek, wróżek i innych znachorów którzy przewidzą czy jesteś czy nie jesteś. Cholera idź do lekarza! Masz okres, wszystko ok. A piersi często powiększają się po tabletkach bo to HORMONY! Miłego dnia!