Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genhe

Czy przedwczesny wytrysk i problemy ze wzwodem mogą występować jednocześnie?

Polecane posty

Gość genhe

Czy się wykluczają?

a czemu miałyby sie wykluczać??"? do tego jeszcze dołączyłbym swędzące jajka i stulejke i gość jest pozamiatany:D:D

Gość wiii
Oj mogą, mogą....

Gość genhe
Mogą występować jednocześnie? Kiepsko. Ale to dziwne, naprawdę dziwne, ponieważ np u mnie nie jest możliwy wytrysk, puki nie nastąpi pełny wzwód....Więc wydawałoby się , że jednao albo drugie. Poza tym w ogóle przedwczesny wytrysk świadczy raczej o nadmiernym i zbyt szybkim, zbyt łatwym pobudzeniu, podnieceniu. A problem z osiągnięceim wzwodu świadczy o czymś dokładnie odwrotnym. O słabym pobudzeniu, powolnym, wymagającym dużo czasu podniecaniu się. Więc jakoś trudno mi uwierzyć, żeby te dwie rzeczy mogły występowac jednocześnie. Piszecie o jakich przypadkach, które znacie z własnego doświadczenia? Opiszcie je jeśli możecie dokładniej?

Gość Pseudo-anonim
Moga wystepowac. Brak wzwodu ,ale jednoczesnie wytrysk przy pobudzaniu. No ale na brak erekcji to najlpeszy jest Permen.

Gość Radzio01
Ten Permen to chyba jakiś ziołowy preparat, tak? Cos słyszalem juz o nim.

Gość genhe
mam jeszcze jeden problem, od czasu jak dziewczyna zaczeła sie bawic moim odbytem wkładając tam dildo (takie małe), zacząłem pierdzieć na mokro. Myslicie ze to ma cos wspolnego ze sobą?

Gość Ostry46
Tak, tak, Permen to ziołowy suplement diety.

Gość Pinokio10
Ile kosztuje ten Permen?

Gość wujek dobra rada ona
36 złotych

Gość TitoWR
Naprawdę? Myslałem, że więcej kosztuje Permen. Ale oczywiście to miłe zaskoczenie. :)

Gość Irena29
Hej, moj mąż tez ma podobny problem, ale nie wystepuje u Niego przedwczesny wytrysk, tylko ma problem ze wzwodem. Czy moglibyscie mi jakos pomóc w tej sprawie? Jakiś pomysł podsunąc, który mogłabym poradzić mężowi?

Gość Ekseption
No to jak problemy ze wzwodem to warto tego Permenu sprobowac, wiele osob poleca. Dobrze ze pojawily sie takie srodki i nie trzeba biegac po lekarzach.

Gość zadowolona magilla
to prawda, ja tez sie ciesze, mój mąz kupił sobie ten permen ok 5 tygodni temu i musze przeyznac, ze ja juz zauważyłam różnice i to duża :)

Gość gość
Ja mam problem z erekcją - nie jestem w stanie jej utrzymać w czasie stosunku i z tego powodu zacząłem brać maxigrę go, która po kilkunastu minutach od zażycia daje mocny i długotrwały wzwód. Jestem z niej bardzo zadowolony, bo znowu normalnie mogę się kochać

Gość gość
Jak dla mnie IQman jest obecnie najskuteczniejszym środkem wspomagającym potencję, jaki obecnie mozna kupić, U mnie reakcja organizmu, że tak napisze rewelacyjne

Gość gosiaczek31
idź do weterynarza - mojemu piesku pomógł i już nie ma żadnych kłopotów ze wzwodem usmiech.gif

Gość gośćNikodem
Niestety, ale mogą. Przyczyny mogą być przeróżne a najcześciej zaczynające się od stresu i przemęczenia.. Zdrowym sposobem walki z takimi problemami jest żeń szeń , sam brałem mix trzech odmian syberyjskiej, amerykańskiej oraz koreańskiej - w postaci tabletek gold żeń szeń complex. Po miesiącu większość moich problemów stąpiła..Warto poczytac na jego temat

Gość ponczek23
u mnie tak było, byłem przerażony i zły, bo te problemy spowodowały też problemy w pracy. najlepszym rozwiązaniem było pójście do lekarza. ten na szczęście przepisał mi Maxigrę Go i dzięki temu zapanowałem nad tymi problemami. Teraz żuję Maxigrę Go przed seksem i panuję nad całą sytuacja. Nie ma mowy o przedwczesnym wytrysku, a mój penis stoi przez cały czas.

Gość gość
U mnie seks się poprawił bardzo, odkąd mąż zaczął brać tabletki maxigra go. Działają szybko i powodują solidny i długotrwały wzwód

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie

Gość gość
mój mąż też miał problemy ze wzwodem ale od kąt stosuje Penistim wszystko wróciło do normy