Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrinkaaa

Chce spać na piersi!!! POMOCYYY

Polecane posty

Gość karrinkaaa

Moja mała ma prawie 2 miesiące i do snu tylko cycka chce mlaskać, smoczka wypluwa i dostaje napadu wściekłości jak ledwo nim dotknę jej ust. Pomózcie mi proszę!

Gość mamaigi
U mnie było tak samo (moja mała ma teraz 4 m-ce). Zadziałał smoczek ale musiałam trafić na taki, który mała zaakceptuje. Kupiłam więc kilkanaście smoczków i wreszcie trafiłam na odpowiedni - u mnie jedynym , który mała akceptuje jest NUK. Wszystkie inne a było ich mnóstwo (Avent, Nuby, Canpol itd ) odpadają. Acha, to nie tak, że od razu zaakceptowała. Bez histerii sie nie obyło. Trwało to kilka dni i wreszcie zassała smoka. Teraz zasypia przy cycu ale zamieniam jej na smoka i mam spokój. Chociaż, o dziwo, moja histerią reaguje na butlę, która ma takiego samego smoka jak ten do ciumkania:-))) Także smok ok a butla jest bleeee:-D\

Gość jakoś nie mogę sobie tego
a jaki masz smoczek? Są takie specjalne małe smoczki w ksztalcie sutka moze nim spróbuj

Gość mamaigi
Nie wiem jakiego smoczka używasz ale u moich koleżanek najlepiej spisuje się NUK lub Avent - u mnie jak pisałam wcześniej NUK. Powodzenia:-P

Gość karrinkaaa
Trafiłam na smoczka silikonowego, nie wiem jakiej firmy bo mąż kupił i wyrzucił opakowanie, w formie kulki na czubku. SSie go i potrafi ale jak tylko ma ochote zdecydowanie woli cycka niestety. Czasem mam serdecznie dość i beczę :(