Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gal...

Faceci... Wbijac D

Polecane posty

Gość Menszczizna
Nadto dodam, że ja nie potrzebuję niczego zżynać. Do myślenia mam własną głowę, z której staram się robić użytek.

Gość złośliwa samica 30
ja cenie sobie-->szczera odpowiedz :D

Gość o fucke
noooooooooo ja tak ostatnio mialem!! sponiewieralem sie troche i zadzwonilem o 3 w nocy zeby po Mnie przyjechala. Najpierw Mnie zjeebaała ze ja obudzilem ale przycisnela po Mnie . Ale rano o k***wa ale mnie katowala. Pol roku Mi wypominała. W koncu kazalem jej wypiee***ać i taraz jak sie uposledze dzwonie po mame :classic_cool: Dziewczyny to poj***ana nacja

Gość Menszczizna
Dziobalko, osobnik przez Ciebie opisany nie jest żadnym mężczyzną. To jedynie kreatura mężczyznopodobna.

Gość wiecie co...
ładnie potraficie pisać, jednak ja nigdy nie spotkałam faceta który naprawde potrafiłby docenic czułosc, wrazliwosc i pomocnosc kobiety. Mój obecny a raczej już przeszły, był nieczuły i tępił we mnie czułość, nienawidził sie przytulać, nie chciał bym mu pomagała w trudnych chwilach, krytykował mnie na każdym kroku itd... az zrobiłam sie taka lodowata jak on.

Gość Menszczizna
Nikt Ci nie zabiera tego przywileju, Dziobałko. Mam jednak nadzieję, że Ty wolisz przystawać z tą częścią męskiego świata, o jakim ja piszę, a nie z tą, o której Ty wyrażasz Twoją opinię.

Gość Menszczizna
:-) To po co sobie kimś takim zawracała głowę?

Gość Menszczizna
Mama urodziła mnie w krzakach, co gorsza na zboczu, toteż pierwsze minuty mojego życia spedziłem turlając się po pastwiku, co rusz taplając się w krowim kale :classic_cool:

Gość prawdziwy mężczyzna..
A tak po krótce: to jest przecież normalne, że z początku gdy mężczyzna stara się o kobietę robi wszystko, "staje na głowie", wszystko jest ok dopóki robi to zgodnie z własnym "ja", bez żadnych gierek, rozumiecie? Normalnym jest też to, że taki stan nie będzie się utrzymywał przez całe życie...to ewoluuje przecież, tak jak miłość przecież. Na pewno NIGDY nie można przestać "starać się" i dotyczy to zarówno kobiet jak i mężczyzn

ja lubię przystawać z mężczyznami, którzy potrafią ze mną rozmawiać bez żadnego skrępowania, którzy wiedzą czego chcą i patrzą na to czego chcę ja...z mężczyznami, którzy kiedy trzeba to krzykną na mnie jak robię coś nie tak a mimo tego otworzą mi drzwi i puszczą przodem...lubię mężczyzn, którzy nie zapominają o moich urodzinach i którym smakuje to co im ugotuję...mężczyzn, którzy doceniają moje starania o nich o którzy sami się o mnie starają. ale to miało być o kobietach jakie Wy doceniacie więc mnie nie prowokuj do rozmowy bo topik zaśmiecam tylko ;-)

Gość prawdziwy mężczyzna..
Czyli np nie "zaskakuje" jej już codziennie tak jak kiedyś ... ale np pozmywam naczynia :D

Gość wiecie co...
Mój były nawet nie składał życzeń na dzień kobiet. 30 letni zimny drań.

Gość Menszczizna
Dziobalka? A Tobie smakuje uszykowany przez mężczyznę obiad?

Gość ja cenie sobie
do---> wiecie co... porostu tak jak Ja nie spotkalas jeszcze swojej polowki. Ja to sie przytulac uwielbiam :) Moja poprzednia partnerka tak sie przytulala ze jak tylko chcialem To zrobic to mowila ze jej niewygodnie, nigdy nie mowila Mi o swoich problemach bo stwierdzila ze i tak jej nie pomoge a o moich nawet nie chciala sluchac bo zawsze miala inny temat a to uczelnia a to co innego. az dziw bierze ze 4 lata wytrzymalem... głowa do góry

nawet jeśli mi nie smakuje to i tak powiem że smakuje bo docenię to że w ogóle go zrobił specjalnie dla mnie ;)

Gość wiecie co...
ktos wczesniej napisał mąrą rzecz na temat tego, ze jak juz K bedzie jego to potem ujawnia swoją prawdziwą nature. I wówczas K jest mu potrzebna głównie do spania- bo jest mu zimno w nocy, do sprzatania, podawania kawy, odholowywania do domu po tym jak zawiśnie z koleżkami w barze, i do popoierania jego najbardziej nieprzemyslanych decyzji, których nikt inny nie popiera. Większość M niestety traktuje swoje kobiety z pozycji tego lepszego, wszechwiedzącego- średnioweiczne poglądy w których to kobieta jest istotą głupszą i zacofaną.

Gość Menszczizna
To bardzo pięknie, Dziobalka. A jak się zachowasz, kiedy Ci rzeczywiście ten obiad będzie smakował?

Gość Menszczizna
:-) Ja mam średniowieczne poglądy, dzięki którym potrafię w kobiecie widzieć kobietę i dzięki którym potrafię kobietę traktować, jak na to zasługuje, czyli jak kobietę.

hehehehe...wtedy powiem, że takiego pysznego obiadu w życiu nie jadłam...i jeszcze dodatkowo dam nagrodę...;)

Gość wiecie co...
do----->ja cenie sobie Dokładnie, głowa do góry. Ja byłam z nim 3 lata. ..... Znajdę sobie lepszego;)

Gość Menszczizna
Włączam sobie dzwonek na komórce w klasie i wychodzę, udając, że rozmawiam z moją dziewczyną :classic_cool:

Gość złośliwa samica 30
Menszczizna--->tak?tzn ze jak jej ugotujesz obiad to musi C iza to okazywac wdzieczność?Dawać do zrozumienia,za lepszego faceta nigdy nie miała????????

Gość Menszczizna
Nagrodę? Wystarczy szczere "dziękuję", Dziobalka. Myślisz, że mężczyzna nie odczuwa wewnętrznej przyjemności wiedząc, że sprawił swojej kobiecie coś dobrego?

i w tym cały urok ludzi...że każdy jest inny...i choć czasem poglądy sa podobne to nigdy nie będą identyczne...

Gość Menszczizna
Mężczyzna potrzebuje kobiecej admiracji. Należy mu ją okazywać. Warto. Przejżawszy się w oczach kobiety, mężczyzna utrwala wiarę we własną męskość.

a czy ja napisałam jaka to byłaby nagroda???? może właśnie dziękuję miałam na myśli...:P:P:P

Gość ja cenie sobie
do----> wiecie co... spoko luzzz nie przejmuje sie tym. Jak sobie powspominam to jest sie z czego posmiac. Najlepsze bylo to jak sie rozstawalismy. Stwierdzila ze to wszystko przez to ze zmienilem prace (jestem strazakiem) ze Ona nie moze tego zaakceptowac bo nie bedzie sie martwila o Mnie ( az mi łzy stanely ze smiechu :) przeciez ona nigdy sie o Mnie nie martwila ) :):)

Gość Menszczizna
A cóż takiego miałaś Ty na myśli, Dziobalka?

Gość ahtunge
uwaga Menszczizna to pedau i mitoman