Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gal...

Faceci... Wbijac D

Polecane posty

no dobra...ale muszę wiedzieć tak pi razy oczko moje piękne o czym pisaliście... ale już wiem że o partnerstwie... więc moje zdanie na ten temat: bycie z kimś to ciągłe pasmo ustępstw i kompromisów...to droga, która ma sens tylko wtedy, kiedy idzie się nią naprawdę razem...a reszta to iluzja... nie ma udanego związku bez wzajemnego partnerstwa... jedność to jedność...jeśli jej nie ma powstają konflikty i cała reszta dalszych zdarzeń... moim zdaniem rzecz jasna ;-)

Gość Psedłonim
Słuchaj no, Dziobałka. Partnera, to Ty możesz mieć do interesów, czyli penisów. :-) Do wspólnego życia potrzeba Ci chłopa, nie partnera.

bycie z kimś to ciągłe pasmo ustępstw i kompromisów... :D :D to wolę być sam to droga, która ma sens tylko wtedy, kiedy idzie się nią naprawdę razem...a reszta to iluzja... :D iluzją bywa, ze jest to wspólna droga nie ma udanego związku bez wzajemnego partnerstwa... jedność to jedność...jeśli jej nie ma powstają konflikty i cała reszta dalszych zdarzeń... :D bla bla ble bla ble moim zdaniem rzecz jasna :D twoim zdaniem rzecz jasna społeczenstwo jest de facto stadem rodzina stadem w stadzie w stadzie ktoś musi przewodzić wszystko ponad to jest tylko czczą gadaniną naiwnych ;)

już Wy mi kochani mężczyźni nie piszcie czego mi potrzeba... ja sama doskonale wiem czego :P:P:P a swoją drogą...życzę Wam, żebyście kiedyś trafili na taką kobietkę jak ja... nie chwaląc się rzecz jasna :P:P:P czasem jest się samotnym z wyboru a nie z konieczności kochani moi ;-)

Gość Psedłonim
Że niby, iż co, Dziobałka? Ty jesteś samotna z wyboru? I dlaczego jesteś samotna z wyboru?

tak, jestem samotna z wyboru... z jednego prostego powodu... mężczyźni boją się panicznie takich kobiet jak ja... nie dlatego, że jestem jakaś straszna... gdybyś mnie znał to wiedziałbyś dlaczego ;-) ale dosyć już o mnie... opowiedz coś o sobie... ;-)

Szanowna koleżanko Dziobalko szczerze mówiąc sam Twój nick działa na mnie zniechęcająco bo jest infantylny, na dodatek jesteś ponad miarę (moją) serdeczna. To zbyt wiele dla mnie. Jako że jestem mężczyzną dominującym, potrzebuję dominować nad kobietą a nie nad dzieckiem, to byłby zbyt proste a przez to mało satysfakcjonujące :classic_cool:

Gość Psedłonim
Dziobałko, niestety muszę wyjść na miasto. Jestem umówiony. Dodam jedynie, że ja się Ciebie nie boję. Nie boję się kobiet, które mają coś sensownego do powiedzenia. Potrafią swój punkt widzenia przekonywująco przedstawić i obronić. :-)

Gość Psedłonim
A zresztą, Dziobałko, na brak interesującej rozmowy nie powinnaś narzekać, pomimo tego, iż stąd właśnie zmykam... :-).

analiza wypowiedzi tak, jestem samotna z wyboru... ---z wyboru z jednego prostego powodu... mężczyźni boją się panicznie takich kobiet jak ja... ---zatem czyj jest ten wybór? Mężczyzn czy Twój? Skoro to oni Ciebie unikają, nie Ty ich.

szanowni Panowie ;-) ja jestem kobietą której nie można kochać... mnie można jedynie pożądać... i tutaj jest cały sens tego iż jestem sama z wyboru... ja nie potrzebuję mężczyzny do tego by trenował na mnie sex kiedy tylko chce(oczywiście nie twierdzę że sex jest fuj, ale wiecie o co mi chodzi;)), żeby mnie poniżał i pokazywał tym samym swoją władzę nade mną, żeby uważał mnie za pustą, głupią blondi bo ja się za taką uważam... grunt to potrafić się śmiać z samej siebie ;-) nieprawdaż ;-) a reszta jest bez znaczenia... ja potrzebuję męzczyzny z cechami o których wcześniej wspomniałam a najbardziej z cechą kobiecości bo tylko taki jest w satnie całkowicie zrozumieć o co mi chodzi... ja od wielu lat uczę się rozumieć mężczyzn... i myślę, że na takiej zasadzie stworzę kiedyś wspaniały związek ;-)

Gość Psedłonim
ale sobie nick wymyśliłem szokoczoko... :classic_cool:

Gość nononononon
"wszystko ponad to jest tylko czczą gadaniną naiwnych" heh, arogant,,,z przymrużeniem oka;) jak Ci tak śpieszno do dominacji, to sobie dominuj, nie jest to jedyny wzorzec związku i relacji ludzi.

psełdo czy ciebie musi byc tak wszędzie pełno???????? mimo że cię nie chcą to ty i tak oknami włazisz,to jest obrzydliwe...........

frk - Jako że jestem mężczyzną dominującym, potrzebuję dominować nad kobietą a nie nad dzieckiem, to byłby zbyt proste a przez to mało satysfakcjonujące

"ja jestem kobietą której nie można kochać... mnie można jedynie pożądać..." czyli masz totalnie łóżkową urodę oraz wredny, zaborczy i beznadziejny charakter? :P

komiczne ty tez rozwiń swoja wypowiedx,dlaczego tak o niej uważasz??????? co cię skłania do takiego myślenia o tej kobiecie?????????

Gość złośliwa samica 30
Ale z was wredni faceci :P Doczepią sie do każdego szczegółu.

Ale zescie sie rozpisali :D ja bylem w szkole i nie moglem sledzic tego :( buuu... :D hehe... :P

"komiczne ty tez rozwiń swoja wypowiedx,dlaczego tak o niej uważasz??????? co cię skłania do takiego myślenia o tej kobiecie?????????" po prostu !!!!!!!! wyciągam wnioski z !!!!!!!!! zacytowanego zdania, które !!!!!! o sobie napisała :P

nie będę siebie opisywała bo to jaka jestem kolosalnie różni się od tego jak mnie ludzie postrzegają... urodę mam ponoć aniołka charakter również a jak jest w rzeczywistości??? hmmmm nie mnie siebie oceniać... trzeba mnie poznać żeby to stwierdzić... przecież jesteśmy tacy jakim nas ludzie widzą a nie jakimi my siebie sami widzimy... a to stwierdzenie wywnioskowałam po nieudanych związkach z mężczyznami... nie będę pisała że każdy mężczyzna myśli główką tą drugą bo to byłoby bez sensu...widocznie ja na takich trafiałam...

\"bycie z kimś to ciągłe pasmo ustępstw i kompromisów... to wolę być sam\"- i zapewne będziesz frk:D

tak, masz rację...tak napisałam i nie wycofuję się z tego absolutnie... napisałam już dlaczego tak sądzę. a Ty wredoto napisałaś już tego maila?