Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gal...

Faceci... Wbijac D

Polecane posty

szokoczoko... błagam - tylko nie kilka zdan o mnie :P:P chyba zwoj opis sobie w podpis wstawie :P

dziobałka- teraz komiczne i frk najada na ciebie, że nei jesteś w stanie egzystowac w partnerskim związku bo bedziesz zawsze SZEFEM;)

komiczne tam jest więcej takich cudów :D u Dzibałki nie mam siły tego anallizować :D "ja potrzebuję męzczyzny z cechami o których wcześniej wspomniałam a najbardziej z cechą kobiecości bo tylko taki jest w satnie całkowicie zrozumieć o co mi chodzi... ja od wielu lat uczę się rozumieć mężczyzn... i myślę, że na takiej zasadzie stworzę kiedyś wspaniały związek" Będziesz samotną i zgorzkniałą bo ani trochę nie rozumiesz siebie samej nie mówiąc o otaczającym swiecie i mężczyznach. szoko Jako że jestem mężczyzną dominującym, potrzebuję dominować nad kobietą a nie nad dzieckiem, to byłby zbyt proste a przez to mało satysfakcjonujące Chcę dominować w sensie przewodzić dojrzałej kobiecie, czyli takiej, która ma konkretne i wysokie wymagania, która z tych wymagań nie zrezygnuje dla wygody mojej lub jej własnej. To działa tak: ja jej imponuję, więc mam autorytet. Mając autorytet automatyznie jestem liderem w związku. Oczywiście bez podobieństwa celów taki związek zamieni się w jednostronne forsowanie własnej wizji lub się rozpadnie.

szokoczoko kazdy topik kończy się "o komiczne"- sięgnij do archiwum tam masa informacji na jego temat...a przynajmniej tego w co chciałby żebyśmy wierzyli;)

Dziobałka nie nadaje sie na szefa. Wy cokolwiek o Was powiedzieć, macie pewną metode postępowania, wypracowaną i wdrożoną. Nie histeryzujecie ani nie forsujecie absurdalnych oczekiwań. Takich jak kobiecy mężczyzna :D

"Chcę dominować w sensie przewodzić dojrzałej kobiecie, czyli takiej, która ma konkretne i wysokie wymagania, która z tych wymagań nie zrezygnuje dla wygody mojej lub jej własnej. To działa tak: ja jej imponuję, więc mam autorytet. Mając autorytet automatyznie jestem liderem w związku." hahahhahahaha frk, gdzie ty to wyczytałeś, a może...gdzie ty taką idiotkę znajdziesz?:D musiałbyś być takim Rubikiem dla jakiejś Paskudzkiej...no ale to trzeba być gieniusiem co najmniej...nie pochlebiaj sobie:)

hmmm... to jaka będę to tylko i wyłącznie moja decyzja... i widzisz... cieszę się że jestem samotna z wyboru bo lepsze to niż miałabym dopuścić do takiej sytuacji by taki mężczyzna jak mówił mi jaka jestem , kiedy powiedziałabym mu o swoich poglądach ;-) o to mi właśnie chodziło kiedy pisałam że potrzebuję faceta z odrobiną kobiecości...bo to nie oznaczało faceta bez jaj tylko dodatkowo faceta, który będzie potrafił stworzyć ze mną idealną całość...

wiecie co ,mysle że powiniśmy pogadać na temat zawarty w pierwszej wypowiedzi,bo to o tym jest mowa,a nie o najeżdżaniu jeden na drugiego... ja np chętnie wysłucham róznych wypowiedzi na temat jakie kobiety są panowie dla was atrakcyjne i nie tylko wizualnie.....

ale widzisz Szoko... tak jak i w życiu tutaj również Panowie to co mieli do powiedzenia na temat to już powiedzieli ;-) a teraz szukają innych tematów żeby topik nie upadł... i słusznie... gratuluję Panom pomysłu... ;-);-);-)

dziobalka bez urazy jestem kobietą i nie wyobrazam sobie faceta z cechami kobiecymi,żaden facet do końca nie zrozumie kobiety ani kobieta nie zrozumie do końca mężczyzny,mogą się dogadywać,iść na ustępstwa.... ale nie licz na to że będzie jak twoja przyjaciółka, ani w odwrotna strone....

najpiękniejsze baśnie pisze sama rzeczywistość moja droga... i wierzyć w to mogę zawsze...;-)

ale kobiety chcą zmienic faceta w męską przyjaciółke... a gdy juz im sie to uda, odchodzą, bo stwierdzaja, ze w takim facecie nie ma niczego ciekawego... co jest oczywiscie prawdą, ale kazda bedzie z uporem maniaka powtarzac, ze facet z ktorym sie zwiąże powinien byc jej przyjacielem :D

Doprawdy to co napisałaś, świadczy o mizerii Twoich wyobrażeń Rubik i Paskudzka mierzę wyżej Mistrz i Małgorzata :p

Gość noononononon
najwazniejsze, żeby sie ludzie właściwie dobrali. dlaczego deprecjonowac wizję związku frk????jego sprawa...ja bym się z frk w zyciu nie dogadała....ale są kobiety, całe mnóstwo kobiet, którym jego osobowość będzie się bardzo podobać. i o to chodzi.....

ale kobiety chcą zmienic faceta w męską przyjaciółke... a gdy juz im sie to uda, odchodzą, bo stwierdzaja, ze w takim facecie nie ma niczego ciekawego... Komiczne! To jest świetnie powiedziane! Gratuluję!!!

każda mądra kobieta wie, ze z przyjacielem życia nie da rady sobie ułożyc, bo małe sekreciki, dodają pikanterii:> poza tym kto by chcial byc z cielęciem, któremu trzeba tyłek na kazdym kroku podcierać? ja np. jedno dziecko już mam i na tym dziecku poprzestaję spełniac się jako matka Polka:)

Gość nonononononon
"co jest oczywiscie prawdą, ale kazda bedzie z uporem maniaka powtarzac, ze facet z ktorym sie zwiąże powinien byc jej przyjacielem" heh...bolesne stereotypy,,uproszczenia, zniekształcenia:D facet jest moim przyjacielem najbliższym i najlepszym kochankiem, wszystko się da:D

zgadzam się w 99% z Tobą Komiczne... zauważyłam tylko jedną niezgodność w tym co napisałeś... ja nie jestem każdą kobietą... moim zdaniem, związek musi być połączony z miłością i przyjaźnią. działając w obie strony... ja kocham go-On mnie ja jestem jego przyjaciółką- On moim przyjacielem i wtedy związek ma szansę być związkiem udanym aż do śmierci. I całe szczęście że mam prawo do własnego zdania ;-)

nonono...ja na kwestie przyjaźni mam inne zdanie, jest jedna prawda ludowa przekazywana: kobieta kobiecie z dziada i pradziada...nigdy nie płacz w rękaw swojemu facetowi- od tego masz przyjaciółkę:)

Gość nononononon
"nonono...ja na kwestie przyjaźni mam inne zdanie, jest jedna prawda ludowa przekazywana: kobieta kobiecie z dziada i pradziada...nigdy nie płacz w rękaw swojemu facetowi- od tego masz przyjaciółkę" rozumiem to i w pełni akceptuję Twoje widzenie przyjażni:)nie oznacz to, że tak jest ZAWSZE.

no to zejdźmy na inny temat... przysłowie zaje fajne... Ty nie płaczesz facetowi tylko lecisz do przyjaciółki... a co wtedy robi Twój facet??? też leci do przyjaciółki... i tak oto jest miłość i jest przyjaźń... i wszyscy są szczęśliwi... każdy ma swoją przyjaciółkę, której może się wypłakać na ramieniu ;-)

rzecz jasna to tylko jedna z miliona hipotez...bo może równie dobrze polecieć do przyjaciela ;-) np.

i potwierdzacie to co napisalem powyzej - niby sie ze mną zgadzacie, ale swoje i tak powtarzacie :D

dziobałka, kobiety mają zgoła inaczej pod sufitem niż faceci i to co dla ciebie jest tragedią w trakcie owulacji, dla twojego faceta to zawracanie dupy, przyjaciółka natomiast cię zrozumie bez dwóch zdań;)

oczywiście, że tak Doprawdy... masz rację... ale... no właśnie ale właściwie napisz mi po co Twoim zdaniem potrzebny jest kobiecie mężczyzna? w jakim celu On jest kobiecie potrzebny? przecież wszystkio czego kobieta potrzebuje może znaleźć u przyjaciółki czyż nie tak??? temat sexu pomijamy...zawsze można skoczyć na boczek z przyjacielem... w związku z tym do czego nam są potrzebni mężczyźni?

dziobałka cofnij się w tekście i zobacz co napisalam nt. partnerstwa- to ci rozjaśni obraz na temat mojego życia z mężczyzną;) nie chce mi sie powtarzeć w kółko jedno i to samo.

dziobalko - facet w związku powinien byc taki półprzyjacielem.... kobiety jednak nie znaja granicy doprowadzaja do totalnej eskalacji szczerości, zaufania, bliskosci.... mistycyzm pada... wszelkie tajemnice zostaja poznane... i tak to sie konczy