Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maartusia

Dlaczego męzczyzni posuwają się do zdrady gdy w związku otrzymują wszystko od pa

Polecane posty

Gość Maartusia

Gość a co mi zrobisz
może z nudów 🖐️

Gość jakby to bylo tak
a moze tylko ci sie wydaje ze otrzymuja wszystko??

Powiem tak, jakby facet chociaż w 70% otrzymywał to co chce od partnerki to by nie zdradzał, wiadomo nie można mieć wszystkiego trzeba iść na kompromis ale my prosimy tylko żebyście nas zrozumiały i próbowały tego i owego a często jest tak że połowe naszych marzeń i fantazji nie znacie, tylko wam się tak wydaje że je znacie więc pogadaj ze swoim facetem czego pragnie i go wysłuchaj a napeno nie będzie skoków w bok

Gość jamjest
widocznie jednak nie wszystko dostawal oj dziewczyny dawajcie to czego facet ch ce i bierzcie to czego wy chcecie a nei tak ze obie strony sa niezadowolone

Gość no no zawsze byłam zdania
że zawód jakim jezd pa wiąże się z ryzykiem... zawodowym. bo taki szefik, nie? on jest łajza i nawet zszywki w zszywaczu muszom być ułożone w kolejności alfabetycznej co pociaga za sobą - ślęczenie od rana do nocy w biurze - zero życia prywatnego ---> biurowe romanse! jesooo, co za świat! siłom rzeczy siem tak dzieje, zname historije blejka karingtona i krystal, nie? sami widzicie.

Gość jakomążiniemąż
aaaaaaale o co choooodzi??? Ja dostaję od swojej wszystko co chciałbym dostawać od kobiety i ani mi w głowie skoki w bok,wiem że takim wybrykiem mimo że exscytującym mógłbym zepsuć wszystko sobie i jej..

Gość tyran co ty mi tu teges
nuda jak tsza. jak taki jezdeź mundry to mi qp i przyślij, bo mnie szkoda kasy na takie bzdeciory. no. ale zapodaj autograf tesz.

Gość ty mje nie nenerfuj
lepiej, bo ja lubiem Holendruf. to so fajoscy ludzie. a ty mi tak. no TAK. boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gość dla odmiany
ile mozna z brunetką? :)

dla odmiany - hihi to ci się udało ja mam blondynkę, zamieniamy się :):)

Gość 4321a
a ma ktoś rudą do pożyczenia?

Gość Pyrpurowaaa Łza
- faceci zdradzają bo im sie nudzi z jedną partnerką -bo to niewyzyte samce siejace swe nasienia miłośi gdzie popadnie i z kim popadnie, -jednedo dnia brunetka drugiego blądynka... no przecież zeby zycie mialo smaczek...? fakt ze kobiety im nie dają tego czego oczekują, ale? My kobiety też nie mamy od was tego co bysmy chciały. pracujecie za duzo- nie ma was w domu, nie ma tego ciepła, przytulenia, czułosci- a prezenty i suchy sex- sobie wsadzcie gdzies. Nie pracujecie? nie ma kfffiatkow, a wasze buzie musimy oglądać 24/h i to też nie jest zdrowe dla związku, bo są kłotnie, pretensje.. haaaa..hahaha... i tak mozemy sobie długo i namiętnie dywagowac..

Gość Pyrpurowaaa Łza
- faceci zdradzają bo im sie nudzi z jedną partnerką -bo to niewyzyte samce siejace swe nasienia miłośi gdzie popadnie i z kim popadnie, -jednedo dnia brunetka drugiego blądynka... no przecież zeby zycie mialo smaczek...? fakt ze kobiety im nie dają tego czego oczekują, ale? My kobiety też nie mamy od was tego co bysmy chciały. pracujecie za duzo- nie ma was w domu, nie ma tego ciepła, przytulenia, czułosci- a prezenty i suchy sex- sobie wsadzcie gdzies. Nie pracujecie? nie ma kfffiatkow, a wasze buzie musimy oglądać 24/h i to też nie jest zdrowe dla związku, bo są kłotnie, pretensje.. haaaa..hahaha... i tak mozemy sobie długo i namiętnie dywagowac..

Gość Pyrpurowaaa Łza
bystry..no i widzisz po co ci to było? trz bylo z jaskini nie wychodzic.