Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce przytyc

PRZYTYC ...PO ODRZYWKACH BIAłKOWYCH?

Polecane posty

Gość chce przytyc

czy ktos stosował odrzywki białkowe na przyrost masy ciała? jestem bardzo szczupła przy wzroscie 160cm waze tylko 42 kg nic nie pomaga by zgrubnąć:( prosze o opinie na tan temat błagam o pomoc:(

od tego przybedzie ci masy ktora powinno sie cwiczyc :P poza tym odzywki to faceci raczej biora:P

Gość moze nie na temat
ysle ze po odrzywkach napewno nie przybedzie ci kilogramowani masy miesniowej:-P a po odzywkach to nie wiem bo sie na tym nie znam:-D

Gość Olgoosia
na przyrost masy ciała to na noc pij odzywki ale węglowodanowe!!!A białko gdy cwiczysz i chcesz przybrac na miesniach!Tylko uwazaj-odzywki bialkowe-postarzają!!! I skora jest wstretna.Wiem cos o tym bo trenuje fitness:P A

Gość chce przytyc
dzięki za pomoc:) piszcie jeszcze co wiecie aby mi pomóc nie chce byc taka chuda:(

Gość Olgoosia
ja kiedys bylam chuda jak patyczek:)wszedzie kosci :) Ale zaczelam chodzic na siłownie.A wlasciwie to najpierw w domu z gumą cwiczylam.Wazylam 48 kg.Po okolo roku waze juz 55 kg i nie widac mi kosci:)mam ładne mięsnie i jedrna skóre:) Takze proponuje sporty silowe :)

Gość mam ten sam problem
i tak samo brałam odzywki białkowe i niestety jeszcze schudłam bardziej...Waze 52 kg przy 173 cm wzrostu!!! Zamierzam od kwoietnia chodzic regularnie na silownie i cw misnie,bo od grudnia nie cwiczyłam i schudłam! Takze zgadzam sie,ze cwiczenia na silce daja masy:) POZDRAWIAM

Gość Olgoosia
Tu masz fajna dietke: 1 posiłek- płatki owsiane na mleku, jajko 2 posiłek- biały ser+ryż lub makaron(do tego powidła lub jogurt lub miód) 3 posiłek- tuńczyk, ryż lub makaron, pomidor(lub inne) 4 posiłek- pierś(lub zupka), biały ser+graham 5 posiłek- biały ser(lub tuńczyk lub serek wiejski)

Gość mam ten sam problem
Olgoosia-ale to chyba dieta by schudnąć, bo nie wierzę, że po czyms takim można przytyc :/ ????

Gość Olgoosia
Ta dieta zawiera duzo weglowodanow.

Gość Olgoosia
Jesli bedzies ciwczyc,jesc 5 posilkow i po treningu odzywke weglowodanowa to przytyjesz;)

Gość Olgoosia
I jeszcze jedno-zeby przytyc nie trzeba sie obrzerac!!!

Gość suzi7
a jaką masz grupę krwi ?,jeśli mogłabym ci coś zasugerować to poczytaj o żywieniu wdł.grupy krwi,jedne pokarmy u różnych osób mogą wywoływać tycie a u innych chudość. Nadmierna szczupłość może być też objawem ,,cichych,,zreguły nie grożnych i wyleczalnych dość prostymi metodami,zwłaszcza u ludzi młodych,chorób w organizmie,nie wiem czy masz jakieś dolegliwość,albo coś co cię niepokoi ale uznałaś że to tak musi być?