Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunia1988

A ja mam 39tyd.ciazy i miala bule dali mi tabletki bo nie bylo rozwarcia...

Polecane posty

Gość bunia1988

ja bylam w tamta niedziele w szpitalu choc jestem za granica to nie chcieli mi pomuc dali mi tabletki ma powstrzymanie boli i wyslali do domu a na koniec dodali ze jak bedzie znow bolec mam jesc paracetamol

dziwne ja corke urodzilam w 39 tyg oni powinni pomoc ci urodzic ja tez jestem za granica dokladnie w angli

Gość taka jakas see
jakas paranoja:O

Gość bunia1988
wiesz ja tez jestem w anglii i oni naprawde nie pomogli mi dali mi tabletki mialem kilka takich mocnych skurczy ze nie moglam az oddychac brzuch mi dretwial i ciagna w dol az mialam zawroty glowy a pozatym jeszcze ani razu nie bylam badana ginekologicznie a ostatnie usg mialam 22lutego

Gość maje
bunia1988 takie skurcze zdazaja sie ze pojwiaj sie i zanikaja, to sa tzw przepowiadajace i za pare dni powias urodzic. Pamietaj zeby caly czas miec na uwadze ruchy dziecka. przerwy nie moga byc zbyt dlugie. jak tylko beda sie przeciagac to szybko udaj sie do szpitala i powiedz im o tym bo to moze byc znak ze dzieje sie cos niedobrego.! powodzenia

Gość bunia1988
a czy ktoras ma miala klucia mocniejsze i lekkie od srodka macicy czy to normalne?? mine od dwuch dni tak kluje raz na jakis czas co to jest ja juz mowilam lekarzowi a on na to paracetamol prosze pomozcie mam 2o lat ito moje pierwsze dziecko a z moim partnerem jestesmy w anglii sami

chyba troche bujasz jak zaczniesz rodzic i to wykarze to ci paracetamol każ brac no chyba żartujesz :D

Gość bunia1988...
powaznie kazdy nawet tlumaczka ktora byla zemna sie smiala

Gość bunia1988...
a czy ktoras ma miala klucia mocniejsze i lekkie od srodka macicy czy to normalne?? mine od dwuch dni tak kluje raz na jakis czas co to jest ja juz mowilam lekarzowi a on na to paracetamol prosze pomozcie mam 2o lat ito moje pierwsze dziecko a z moim partnerem jestesmy w anglii sami

Gość maje
te klucia to zapewne dlatego ze zaczyna sie robic rozwarcie ibule beda co jakis czas napewno az do porodu prawdziwego. a paracetamol to prawda ze tak mogli zalecic ale nie biez jak nie musisz ja bym na twoim miejscu poszla gdzies do lekarza lub do szpitala teraz nie mozesz zostawic tego bo szkoda by bylo by sie cos stalo zlego pomysl o dziecku i rob cos by mu pomoc domagaj sie by ktos cie zbadal

miałm takie kłucia własnie w 39 tc pojechałam i nic sie nie działo wrociłam do domu i za 3 dni jechalm rodzic z rozwarciem na 3 palce

Gość bunia1988...
a spoko niewiem czy mi jak na przekor losu trafili mi sie lekaze debile bo nawet jak pojde do lekaza to nic to nie da znow uslysze to samo boleco3 min pelne rozwarcie albo w osttecznosci odejscie wod plodowych

Gość maje
a dlaczego zalozylas dwa takie same watki???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????