Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krara

sposób na poczęcie chlopca

Polecane posty

Gość krara

proszę o podzielenie sie waszymi doświadczeniami z planowaniem plci , mam dwie córki , chciałabym mieć synka ,czy są jakieś sposoby zwiększające prawdopodobienstwo poczęcia chlopca

Gość ja z poprzedniego topiku
ale ty durnowata jesteś:o

Gość domi26
Musisz miec regularne cykle i probowac w dniu owulacji

Gość krara
to przeczytałam na specjalistycznym forum dla mam chłopców: wsadx se ogóra w cipepobiegaj dookoła domu przez pół godziny, wyciągnij, wlej mleko w pozycji swiecy do jamy az sie przeleje, potem wylej i maz niech sie w ciebie spóści...to jedyny sposób na poczęcie syna

Gość krara
prosze tylko poważne osoby o radę bo niektóre komentarze są tak prymitywne jak osoby je piszące

Gość hezuuussssssss
sex, sposob na poczecie czegokolwiek to tylko i wylacznie S E X!!!!!!!!!!!!!!

Gość krara
stary tytus dzięki wielkie za poważne potraktowanie tematu.

Gość asiula81
i ty byś naprawde z tym ogórkiem chodziła po domu i potem to mleko . tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość na naukach przedmalzenskich
pani nam powiedziala, ze jak chce sie dziewczynke to nalezy w dzien owulacji zrobic "to" ;) TYLKO RAZ! do konca dni plodnych trzeba sie powstrzymac. wtedy bedzie dziewczynka, a jak chce sie chlopca to trzeba sie kochac nonstop! niby dlatego tak, ze plemniki z ktorych powstaja chlopcy sa slabsze i po jednym stosuknu maja marne szanse aby udalo im sie zaplodnic. a jak kochasz sie wiele razy to jest tych plemnikow wiecej i niby maja bardzo duze szanse. no nie wiem... nie wierze za bardzo w takie rzeczy... ale moze cos w tym jest. pani twierdzi, ze jej sie tak udalo zaplanowac plec. i jej znajomym, ktorzy trzymali sie tego sposobu rowniez sie udalo... powodzenia! i daj znac jak sie uda! :D ja tez bede probowac tym sposobem. co mi zalezy, a moze sie uda akurat. tylko ja chce dziewczynke. jeszcze slyszalam, ze wegetarianki czesciej rodza dziewczynki. udowodnione jakimis badaniami... wiec powinnas jesc tez mieso jesli chcesz chlopca. :P

a ja slyszalam ze aby splodzic chlopca musisz miec sex wtedy gdy tego najbardziej pragniesz, a wiec w szczycie owulacji, nie wczesniej nie pozniej. Aby splodzic dziewczynke inicjatywa musi wyjsc od partnera, moze nawet codzien?? Milego plodzenia :)

Gość krara
asiula 81 ta idiotyczna wypowiedz o ogórku nie jest moja i nikt przy zdrowych zmyslach tego nie potraktuje poważnie , jezeli chodzi o stosowanie diety byc moze ma znaczenie bo nie przepadam za mięsem i mam dwie córeczki , które kocham nad życie i jak już sie zdecyduje na ciąze i bedzie corka napewno milości jej nie zabraknie ,czytalam też o starozytnych chinskich tabelach , sprawdzalam i w przypadku moich ciąż sie nie sprawdzilo a u wielu znajomych tak , dlatego podjęlam ten topik żeby przekonać sie jakie metody są stosowane żeby podjąć próbę

Gość kaliopke
a mnie za drugim razem wyszła dziewczynka, mimo sposobów na chłopca :) mąż śmieje sie, że przynajmniej wie, że to jego

Gość milianna
nie ma reguły, bo który szybszy plemnik dotrze to nie ma wpływu ale jest pewna zasada: plemniki męskie są szybsze ale krócej żyją (tak jak w życiu) ;) natomiast plemniki żeńskie żyją dłużej ale nie są takie szybkie więc jeśli kochamy się przed owulacją jakieś >70h to plemniki męskie zdąża umrzec i wtedy zapłodni jajeczko plemnik żeński i będzie dziewczynka natomiast jeśli trafimy w samą owulację plemnik męski będzie szybszy i będzie chłopczyk no ale od reguły są zawsze wyjątki i może znaleźc się jakiś zabłąkany długorzyjący plemniczek męski lub szybka sprinterka żeńska plemnika ;) tak więc zastanów się jak to było z poprzednimi Twoimi dziecmi i popytaj zajomych ;)metoda się sprawda w 90% także wylicz dobrze kiedy masz jajeczkowanie i do dzieła ;)

Gość łohohohohohohoh
szanse ZAWSZE są 50 na 50% i NIC tego nie zmienia, ani diety, ani wyliczanie dni płodnych itd. Kwestia plemników męża. Jeżeli stać was to proponuję odwirowanie spermy celem segregacji męskich od żeńskich (w Polsce metoda niedostępna) i tym sposobem zapłodnienie komórki jajowej.

czytałam podobnie jak milianna: tj ze jesli chce sie dziewczynke to nalezy zaczac pracowac juz po @ a jesli chłopczyka to do dni płodnych trzeba czekać :) pozdrawiam :)

Gość łohohohohohohoh
taaaa... moja koleżanka ma 5 córek, TRZY RAZY starała się o syna: dieta, obserwacja owulacji u ginekologa, wszelkie inne metody ma 5 córek

Gość juz studentka
ja slyszalam ze mezczyzna powinien jesc duzo fruktozy np miodu bo frkutoza powoduje ze plemniki Y poruszaja sie szybciej niz X i wtedy zwieksza sie prawodpopodobiensto poczecia chlopca:)

Gość NIkola000
z tym mlekiem i ogórem to niezłe jaja:) hmm raczej proponuje nie próbowac. ja ci polecam kochac się wczesniej niz przed samiuteńką owulką bo w czasie owulki jest poczety facet a duzo wczesniej dziewczyna a po owulce znowuz dziewczyna, ja sama tak uwazam i testuje co bedzie to wam powiem co wyszło

Gość juz studentka
a tak wogole to facet musi nad tym pracowac bo jak powszechnie wiadomo to mezczyzna posiada geny X i Y a kobieta tylko X wiec to mezczyzna warunkuje czy to bedzie chlopak czy dziewczynka:)

Gość milianna
łohohohohohohoh wszelkie badania wykazują że w dzień owulacji do 70h po, szanse na chłopca są 90% a 50 na 50 to Twoje wyliczenia bo sa tylko dwie płcie ;P każdy ginekolog Ci to powie, koleżanka miała pecha 5 córek

Gość milianna
ale mężczyzna nie ma wpływu na swoje plemniki ;)

Gość milianna
a tam od razu chłopca zawsze zostaje 10% na dziewczynkę, im bardziej oddala się czas przed czy po jajeczkowaniu zmniejsza się % szansa na chłopca a zwiększa na dziewczynkę

to ja ale po tym numerze z ogórkiem musialam przebarwic sie na czarno , mam pytanie co sądzicie o tych chińskich tabelach?

Gość chińszczyzna jest be
chińskie tabele to ściema dla naiwnych bab

...może te Hińskie Tabele to tylko "bujda" ...ale sprawdziłam mojej mamie i ZGADZAŁO SIĘ w przypadku trójki dzieci. Zgadzało się też mojej cioci i kuzynce. Ogólnie sprawdzałam to przy kilki kobietkach z rodziny i PASUJE :o ale czy to zbieg okoliczności czy może ziarnko prawdy - Nie Wiem :) W końcu szanse są 50/50 więc nie trudno o Zbieg Okoliczności ...

Gość koliko
jak cały czas wychodzi jedna płeć, trzeba zmienić chłopa :)

Gość juz studentka
facet nie ma wplywu na swoje plemniki ale wlasnie powinien nad tym pracowac odpowiedni dieta itd