Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorięt

Nie zgodziłam się na seks a on chciał co dalej ?

Polecane posty

Gość zdezorięt

Chciał się ze mną kochać klijęt ktorego znałam 4 dni , przy pierwszym spotkaniu nic sie nie działo nawet z nim nie gadałam , w kolejny dzien troche się upiłam i się pieściliśmy , pozwoliłam mu na wiele tak mi sie przynajmniej wydaje bo jeszcze ani jeden chłopak nie miał takiego dostępu do mnie , lecz nie dopuściłam do tego aby jego ręka wylądowała w mojej pochwie. Z początku był szarmancki i straszliwie opiekunczy. W kolejny dzien nie pozwoliłam mu juz prawie na nic . A w ostatni wiedziałam co bd chciał , on mieszka za granicą imiałna drugi dzien z rana wyjezdzac , założył gumke , pomogłam mu zeby dostał wzwodu , mowil ciągle ze mnie kocha . Opierałam się i nie pozwoliłam mu oby zdjoł spodnie. Dodam że było tam wiele ludzi , on był pozniej okropnie wkur*wiony jak go do toalety nie wposciłam jak sie załatwiałam. Mnie to również obużyło . Nie potrafiłam powiedziec z góry ze tego nie zrobie bo go nie znam i nic o nim nie wiem i wogole moge go juz wiecej nie zobaczyc . Poszłam do toalety i wyszłam przez okno , uciekłam z tamtąd i poszłam do mnie do domu. Jestem dziewicą. Teraz nie wiem co mam zrobic chciałabym pogadać z nim na gg ale nie wiem co powiedziec , czy przeprosic go ?

Gość cerise
"założył gumke , pomogłam mu zeby dostał wzwodu , mowil ciągle ze mnie kocha . Opierałam się i nie pozwoliłam mu oby zdjoł spodnie" chyba nie czaje...;/

chyba chodz ze nie pozwolila aby z niej zdjal spodnie (chyba) ?????????? to po co faceta zachecalas???mogl cie znow upic i bys mu dala.............

Gość złośliwa samica 30
Prowokacja:classic_cool:

Gość zdezorięt
Sory za błędy ale mam mało czasu .. "założył gumke , pomogłam mu zeby dostał wzwodu , mowil ciągle ze mnie kocha . Opierałam się i nie pozwoliłam mu oby zdjoł spodnie" heh chodziło mi o to że widziałam jak zakłada kondoma , złapał mnie za ręke i położył na swoim członku , widziałam że dostał wzwodu . Nie potrawie komuś czasem odmówic, ale starałam się nie dopuścić do tego aby zdjął mi spodnie . Wciąż powtarzał że mnie kocha i jak ludzie się kochaja to muszą się "kochać".

Gość nie masz za co przepraszać
on nie powinien wymuszać niczego na Tobie to Twoje ciało i masz prawo decydować, na co jesteś gotowa, a na co jeszcze nie

Gość zdezorięt
Nie dałabym , bo nie chciałam , ale pierwszy raz spotkałam się z takim chłopakiem i nie miałam pojęcia co zrobić .

ale on po4dniach ci powiezial ze cie kocha??suuuuuuuuuper heh nie ma co na serio ale w ogole nie chcilas i zalozylas mu gumke?extra

Gość zdezorięt
Czy powinnam z nim porozmawiac na gg ? W realu nie moge bo juz wyjechał nie mam pojecia czy go jeszcze kiedyś zobacze ...

Gość zdezorięt
Ja mu nie załozyłam , sam to zrobił !

Gość cerise
heh no ok ale za co chcesz go przepraszac? za to ze mu nie dałas? nie dziwie mu sie ze sie wkurzył w sumie. Bo tu ładnie wszystko on zakłąda gumke Ty nie masz nic przeciwko nawet sie pobawisz, a nagle uciekasz. Ale jak go za to przeprosisz to on pomysli ze jednak chciałabys sie poseksic. I znowu bedzie problem

Gość mam podobny probllem
nic nie kumam piszesz ze jestes dziewicą a to był twój klient???to ty jestes prostytutka dziewica????nic nie rozumiem ztego

Gość zdezorięt
Troche mi głópio bo za pierwszym razem mu pozwoliłam aby mnie dotykał prawie wszędzie, a pozniej zostawiłam go na lodzie .

Gość cerise
jezu..kilent w sensie ze koles. tak sie czasem mowi..

Gość matylda w szalfroku
ale czym Ty sie przejmujesz dziewczyno? Macie innt system wartosci , normalna rzecz, ludzie tak maja-jeden lubi masc na szczury, drugi lubi chodzic w gory. On by chcial po 4dniach a Ty byc moze nie bedziesz gotowa i za 4tygodnie. Olej to, mowie Ci. Takim czyms sie przejmowac bedziesz???

Gość zdezorięt
Ok. Chyba w tej sytuacji bedzie njlepiej jak poprostu o tym zapomne

pogadac?daj spokoj naprawde zapamietaj to sobie chujow jest duzo ale pozadnych facetwo bardzo malo pomimo to lepiej poswiecic czas na szukanie kogos pozadnego

Gość zdezorięt
Może i nie wiele ale w każdym razie nie jestem dzieckiem! 16.

rzeczywiście nie jesteś dzieckiem przecież maż już aż 16 lat. Śmiać mi sie chce i dla mnie to jest żałosne jak dzieci zaczynają się bawić w seks. Do seksu trzeba dorosnąć, dojrzeć i oczywiście poznać odpowiedniego faceta, a nie puszczać sie na prawo i lewo z facetem, który po kilku dniach mówi że kocha i nawet nie pyta sie Ciebie o zdanie czy jesteś gotowa. On Cię nie szanuje i nie kocha nie łódź się.

Gość zdezorięt
Przecież sie z nim nie przespałam . heh widząc inne laski z mojego rocznika jest to na porządku dziennym że w wieku pietnastki juz tracą dziewictwo , ja taka nie jestem , a jak bym była to w tamtą noc bym z nim została .

To dobrze że się z nim nie przespałaś. Sama widzę jakie dzisiaj nastolatki są puszczalskie, a później płacz że w wieku 15 lat zostaje się mamusią.. Lepiej nie bierz przykładu ze swoich koleżanek i poczekaj na odpowiedniego faceta który zasłuży na Ciebie i będzie Cię naprawdę kochał a nie zaciągał po kilku dniach do łóżka, a na pewno nie będziesz żałować. Ja sama trochę musiałam poczekać na odpowiedniego faceta, ale teraz nie żałuje. Seks jest piękny nie ma co ukrywać ale trzeba być dojrzałym i mieć odpowiedniego partnera.