Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość legg85

czy legginsy / getry są asexualne??

Polecane posty

Gość sexfan
mnie bardzo podniecają legginsy

Gość figo fago dżipago
to w takim razie po co dekolty - lepiej pokazać cycki. Takie zaznaczenie cipki w legginsach niby przypadkiem, na trochę lub spod tuniki. Chociaż czasem może być fajne takie prowokujące i bezwstydne pokazanie wszystkiego (jeszcze pupa i detale piersi) jednocześnie w pełnym ubraniu.

Jako kobieta nie skupię się na tym czy są seksowne.Dla mnie są po prostu tandetne,mimo że moda mineła to tandeciary dalej popierdalają w legginsach,fuj.

Gość numero duo
figo fago dżipago: Mówisz jak śliniący się oblech. Dla mnie to tandeta bez gustu, stworzona dla takich obleśnych typów bez wyobraźni jak Ty.

Wczoraj akurat widziałem jedną dziewczynę z legginsach do tego miała spódniczke i japonki. Wcześniej już ją widywałem jednak w legginach dopiero wczoraj i tak jak wcześniej była ładna i przyciagała wzrok tak wczoraj wręcz odpychała. Straszne one są!

Gość kristoff
a dla mnie jako faceta legginsy sa bardziej seksowne niz mini . A raczej nie legginsy tylko to jak podkreslają kobiece kształty pieknie uwypuklaja bioderka i pupe . SAme legginsy to byc moze zwykla szmata , ale nie one sa najwazniejsze , ale efekt jaki dają . Własnie w nich kobiece ksztalty sa najlepiej eksponowane , a nie w jeansach czy innych spodniach . JAko facet jestem na tak . Zreszta nigdy nie mialem erekcji widzac laske w mini , a w legginsach to nie raz sie zdarzyło .

Gość yogibubu
w tych duposciskach to wygladaja fatalnie

Gość wicinka
co robić żeby w takim stroju nie mieć w kroku mokrej plamy ?

Gość fanka słońca i plaży
oczywiście włożyć tampon i zmieniać po każdym podnieceniu.

Gość Tomasz345
co wy chrzanicie .Getry są seksowniejsze niż mini . Szczegolnie jak podkreslają tyłki czy wbijaja sie pipke

Gość dawid457
tak kobiety w getrach sął sexi,juz nie jeden raz widziałem kobiety w getrach sęł super a jakie majął ponentne posladki