Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kAROLCIA___/_

WIECZÓR PANIEŃSKI!!!!

Polecane posty

Gość kAROLCIA___/_

cZEŚC dZIEWCZYNKI, POMÓŻCIE- MAM ZA TYDZIEŃ WIECZÓR PANIEŃSKI-NIGDY NIE BYŁAM . A ZROBLIŚMY ZBIÓRKĘ KASY OD WSZYSTKICH DZIEWCZYN KTÓRE BĘDĄ I SIĘ ZASTANAWIAMY CO MAMY KUPIĆ PRZYSZŁEJ PANNIE MŁODEJ- MAMY OKOŁO 200 ZŁ . bŁAGAM O POMOC :)

Mogę Ci tylko powiedzieć, co u koleżanki było: m.in. dostała wałek z pięknym motywem decoupage i napisem "podstawowe narzędzie żony", jadalną bieliznę, czekoladki w kształcie par z Kamasutry i ... no, więcej nie pamiętam.

jakies gadzety, mogą być z penisami :) u mojej przyjaciolki chyba podobna kwota, moze troche większa bylo kajdanki z futerkiem walek na męża mydło w ksztalcie penisa kostka do gry w pozycje bielizna tort w kształcie penisa rozejrzyj się po allegro, tam jest duzo gadzetow na wieczory panienskie oraz na stronce partybox

Gość pelerynka
ja bym chciala dostac taka erotyczna grę planszową kiedys dawno dawno temu taka mialam z jakies gazety, chyba z cosmopolitanu i byla naprawdę ekstra Ogolnie ejstem za jakimis gadzetami ktore przydadza sie mlodej parze w lozku. Moze to być tez np. zrobiona przez ciebie skladanka mp3- poscielowek i do tego zapachowe swiece :)

Mi mala przesadzasz, takie właśnie są wieczory panienskie.. Czasem trzeba sie troche powyglupiac, oczywiscie w granicach rozsądku. A ty jak sobie wyobrażasz swoj wieczor panienski? Z tego co widzę dla ciebie wszystko jest zenuaa i tak sie zastanawiam czy z ciebie jakas sztywniara nie jest.

mi mala no to napisz prosze jak sobie wyobrazasz swoj panienski. Moze masz pomysł na jakąs alternatywę dla wieczorkow z panisami i wyglupami przy duzej dawce alkoholu?

Zajęłyśmy jej dzień już od ósmej rano. Zafundowałyśmy przyjaciółce wizytę w salonie spa, masaż, wizytę u fryzjera i u kosmetyczki. Kupiłyśmy komplet bielizny (koszulkę nocną i majtki), różowe boa, słomki do napojów w kształcie penisów, tort w kształcie penisa, zarezerwowałyśmy stolik w lokalu i zafundowałyśmy jej w tym lokalu wieczór z tancerzem (ale nie jakimś rozbierającym się fagasem, tylko z nauczycielem w szkole tańca).

Gość enyaany
Zaczęłyśmy o 18:00 w studiu fotograficznym na Mokotowie w Warszawie. Każda z nas przyniosła kilka strojów, był szampan, wspólne zdjęcia, przyszła panna młoda najwięcej :-) Potem imprezka prawie do białego rana. Świetna zabawa :)

Gość wesolaMarianna
to chyba to samo studio :) my miałyśmy w ostatnią sobotę, na ul. Wynalazek . Wejście do studia baaardzo dziwne, za to zabawa przecudna. Wizażystka, 3h zdjęc, na końcu panna młoda przebrana została przez nas w bieliznę na noc poślubną i obfotografowana z każdej strony. Zdjęcia wyszły bajecznie, każda z nas miała swoją szansę i niektóre są niesamowite :-) Panowie dali nam jeszcze płytę z filmem zrobionym ze zdjęć :-) Potem pojechałyśmy co centrum , do klubu nocnego - tam był tort i druga część zabawy :-) Nad ranem do domu do panny młodej a tam miałyśmy dla niej jeszcze gadżety - kajdanki,maseczkę :-)

Ja jako świadkowa za rok organizuje wieczór panieński i chciałam coś oryginalnego. Żaden striptizer, torty-penisy, sex-gadżety. No i wymyśliłam że wszystkie udamy się do salonu spa, tam wypasione masaże itp. a następnie rajd po klubach. *pierwszym zamysłem były linki, wspinaczka itp, ale boje się że jak połamię pannę młodą to rodzina mnie zabije;P