Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moze ktos pomoze

Otoz napisalem sobie CV i Lm.

Polecane posty

Gość Moze ktos pomoze

I teraz tak otwieram dokument Microsoft World Zapisz jako wszystko ok wsadzam Dyskietke 3.5 A do stacji niby ok,ale jak potem odczytac swoj dokument?. Tzn jak bede komucs chcail dac aby wydrukowac jak to zrobic na dyskietce gdzie to zapisac po prostu.//

Gość gvy792x
dyskietka? a fuj :)

Gość szewczyk burczymucha
Na dyskietce? A nie lepiej na kartach dziurkowanych

Gość Moze ktos pomoze
No wiem,ale no wlasnie mam taki komp jaki mam nie stac mnie na inny chcialem tylko spytac gdzie i jak to zapisac,zeby potem mozna spokojnie ponownie odczytac.

hmmm mój komputer ->stacja dyskietek ->ikona dokumentu ? ps. może ci nie odczytać :p mało kto stosuje dyskietki :o

Gość Moze ktos pomoze
Czyli co pan proponuje prosze pana :)

Gość zapisz w necie
na swoim mailu

Gość tak szczerze
ale utrudniacie facetowi,a on sie po prostu malo zna.nikt nie uzywa dyskietek,ale nadal wszystkie komputery maja stacje dyskietek,wiec spokojnie.choc dla pewnosci na twoim miejscu bym rowniez zalaczyla sobie ten dokument do maila i zapisana w kopiach roboczych. aby zapisac plik worda na dyskietke musisz wejsc w opcje->zapisz jako i znalezc stacje dyskietek w menu i wcisnac ok. potem dla pewnosci wejdz w moj komputer->stacja dyskietek i zobacz czy twoj dokument tam jest. zapisanie na mailu-wchodzisz na maila,otwierasz napisz nowa wiadomosc,po czym wciskasz zalaczniki,dodaj zalacznik,czy tam zalacz i potem przycisk zapisz w kopie robocze.wtedy mozesz normalnie znalezc plik na swoim mailu:)

mój nie ma stacji dyskietek , laptopy nie mają , nowy sprzęt wcale nie ma stacji dyskietek , więc nie mów że wszystkie :p tak na przyszłość to kup sobie PenDriva http://www.ebzzo.pl/category/133_138,pamieci-flash_pendrive.html tanie i zawsze można mieć przy sobie i zmieści się nie tylko CV :)

Gość Moze ktos pomoze
Kurcze nic z tego Wybieram Dyskietke 3,5 A i nic .

Gość Moze ktos pomoze
No pewnie Nic nie dziala kurcze co ja teraz zrobie tyle sie na meczylem ehh wszystko przez te kobiety ;)

Gość budujemy
wez to gdzies zapisz na dysku np w moich dokumentach albo na pulpicie a potem kliknij prawym przyciskiem myszki i daj kopiuj nastepnie wejdz do folderu dyskietka zapewne A i go wklej

Gość tak szczerze
jak nic z tego?normalnie zapisz jako i do stacji dyskow dwa razy kliknac i jak sie tam wejdzie to ok:) albo latwiej. zamnkac worda.potem znalezc w moj komputer na dysku ten plik z worda,potem otworzyc drugi raz moj komputer i wejsc w tacje dyskietek. teraz zaznaczyc jednym kliknieciem plik worda na dysku i wcisnac Ctrl C razem (lub kliknac prawym klawiszme myszy i kopiuj)nastepnie przejsc do okna stacji dyskietek i dac Ctrl V (badz prawy klawisz myszy i wklej. koniec:)

Gość tak szczerze
a jak wiele biur ma nowe komputery? moze was to zdziwi ale polska biurokracja nadal uzywa dyskietek