Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kAROLCIA___/_

JESTEM TAK STRASZNIE SAM0TNA

Polecane posty

Gość kAROLCIA___/_

JESTEM TAK STRASZNIE SAMOTNA!!!!!!!!! MUSIAŁAM TO Z SIEBIE WYRZUCIĆ I WYKRZYCZEĆ. CHCIAŁABYM SIĘ ZAKOCHAĆ - NIE DOŚWIADCZYŁAM TEGO W CAŁYM MOIM 25-LETNIM ŻYCIU. CHCE SIE ZAKOPAĆ POD ZIEMIĘ.

Gość jajeczko bez skorupki
to poszukaj jakiegos faceta,na pewno sie taki znajdzie-ubierz sie ladnie i idz gdzies do lokalu np:)

Gość ro
kAROLCIA - czuje to samo :(

Gość Kolejna samotna
On jest tak strasznie daleko. Zobacze go dopiero za 3 miesiące Narazie musi mi wystarczyć jego zdjęcie

Gość a po co ci to
????? wiedziesz sobie spokojne życie, masz czas dla siebie i dla innych, nie dajesz się wodzić za nos itp. czy tak Ci z tym źle?

Gość aaaale
Hej Kochana,napewno jest Ci smutno,ale niepowinnas sie tym zasmucac i martwic...mam kolezanke,ktora byla samotna przez bardzo dlugi czas,a teraz ma 27 latek i wkoncu znalazla kogos,co bylo dla innych wilekim zaskoczaeniem gdyz jest troszke dziwna osoba,a jednak-widocznie kazdy ma swoja polowke.Posluchaj napewno sie jeszcze zakochasz i zanjdziesz kogos musisz tylko byc otwarta na to,mozesz teraz na to spojrzec tak,ze masz czas dla siebie pozniej jak kogos bedziesz miec niebedzie go tak wiele,wiec korzystaj poki mozesz.Jak Ci smutno zawsze mozesz pogac z kims albo popisac.........a nie sie smucic.pozdrawiam i glowa do gory