Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIndaA

Ryba zapiekana w sosie koperkowym jadł ktoś?

Polecane posty

Gość LIndaA

Firmy Knorr...robił ktoś? smaczna? Czy ta ryba nie będzoie surowa, na opakowaniu jest napisane zapiekać 20-25 minut...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
robilam z winiary pomysl na z sosie szpinakowo-smietanowym tylko ze dalam podwojna ilosc sosu i przesmazony szpinak na gore i wyszlo pycha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość LIndaA
A czy zapiekałaś po przykryciem ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość LIndaA
To jak piszecie, że smaczna to dzisiaj zrobię, mam 600g mrożonej pangi i jedno opakowanie tego koperkowego pomysłu:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość LIndaA
Śmietanę mam 12% a nie 18% ale to nic:-P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nictam niewiem
jest pyszna zapieka się ją w naczyniu żaroodpornym bez przykrycia a śmietana 12% jak najbardziej .Smacznego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nictam niewiem
ja używałam pomysł na .... firmy Winiary

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość urabura pani podwóra
ja jadłam pyyyyyyszka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEch
Dla mnie obrzydliwe :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×