Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otylia j

jak mu dać do zrozumienia że mi sie podoba?

Polecane posty

Gość otylia j

Nie chcę byc nachalna ani sama pierwsza zaproponować spotkania, nigdy nie rozpoczynałam pierwsza związku, podoba mi sie pewiemn mężczyzna, z ktorym mam tylko zawodowe i biznesowe sprawy, czesto sie spotykamy przy okazji różnych zawodowych spotkan ale rozmowy dotyczą spraw formalnych, raczej nie schodzimy na inne tematy bo nie mamy na to czasu w pracy jak mu dać do zrozumienia, że on mi sie podoba, tracę przy nim głowe, mężczyzna jest cudowny, nie chce niczego przyspieszać i psuć, kokietuję go delikatnie ale jak mu przekazać, że dla mnie jest naprawde wyjątkowy...?

Gość jyute
z takim rodowodem nie masz szans na faceta . W koncu moze sie bac o swoje zycie gdy bedziesz prowadzic samochód

Gość otylia j
on wie że nie mam nikogo, raz rozmowea zeszła na sprawy prywatne i gdy dowiedział sie mówił, że dobrze ze to tak sie skonczyło bo znał mojego ex i rzeczywiscie facet nie szanował mnie i w ogole lepiej ze tak sie stało... i że taka dziewczyna jak ja... ze mam szanse na prawdziwe uczucie przy czym patrzył mi prosto w oczy ja aż zadrżałam z rozkoszy jak mi to powiedział ale oczywiście mu tego nie powiedziałam, no bo jak????

Jeśli on wie, że jesteś sama, kokietujesz go i nic, to jest duże prawdopodobieństwo, że nie jesteś dla niego kobietą, którą jest zainteresowany w takim sensie, jak byś chciała. Jest oczywiście jeszcze prawdopodobieństwo, że on po prostu nie widzi tych Twoich sygnałów, bo facetom trzeba pewne rzeczy pokazywać wprost (są raczej kipescy w domyślaniu się), chociaz z drugiej strony generalnie jest tak, że jesli facetowi dziewczyna sie podoba, jest nią zainteresowany, to nawet mimowolnie obserwuje jej reakcje, ruchy, dostrzega posunięcia w jego stronę, choćby nawet dlatego, że w naturze facetów jest \"kuć żelazo póki gorące\" ;) .... Mężczyzna może nie zauważyć setnego z kolei promiennego usmiechu babki, która mu sie zupełnie nie podoba, ale u kobiety, która go facsynuje dostrzeże nawet mimowolne zakołysanie lewym biodrem przy wsuwaniu krzesełka ;) Tak to już jest

Gość lubie to
fajnie interpretujesz zachowania i upodobania facetow

Gość opopop
czesc. Jest sposób. Musisz zaryzykować. Jednoznacznie dać mu znać o swoim zainteresowaniu. Nie bawić się w podchody, niezdecydowanie, gdybanie, domysły. Daj mu znać że jesteś nim zainteresowana. Daj mu jednoznaczny ' sygnał'. Złap z a rękę, oczywiście przypakiem , zrób coś, może jest niśmiały, pomóż mu; do dzieła , miłość czeka !!!! Trzymaj się, do dzieła !