Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMiszimka

Mój chłopak jest zboczony !!!!

Polecane posty

Gość MałaMiszimka
Fressiah no to odpowiedziałam, że nie uprawiam seksu w jednej pozycji i oczywiście jestem zwolenniczką urozmaiconego seksu, kochamy się w bardzo wielu pozycjach i jest to dla mnie ok. Dla mnie fantazje to coś co pozostaje w sferze marzeń, a jesli On chce wprowadzać w zyciu zabawę w płatną prostytutke i klienta to to juz jest dla mnie swego rodzaju zboczenie !

Gość MałaMiszimka
wprowadzać w zycie*

Gość MałaMiszimka
Widzisz jakoś nie uśmiecha mi się przebrać się za prostytutkę i udawać, że nią jestem a potem przyjąc zapłate za seks od swojego chłopaka ! Dla mnie to jest zboczenie.

Gość lllllllllllllllliiiiiiiiiiiiii
szczerze mówiąc to dla mnie jest raczej dziwna fantazja aniżeli zboczenie, zboczenie to jakby to robił ze zwierzętami itp

Gość cccllclclc
Tu nie chodzi o to, co jest normalne a co nie jest, zboczone itd. Jednynym kryterium jest to, czy ci to odpowiada. Jeśli obie strony to lubią, wszystko jest ok. Ale nie jest ok jeśli jedna strona realizuje swoje pragnienia kosztem drugiej. To egosityczne i paskudne. A wy nie powinnyście robić niczego wbrew sobie i jak wam coś nie odpowiada, powiedzieć to głośno i wyraźnie i po prostu odmówić. TO jest normalne. Nienormalne jest zmuszczać sie do czegoś.

Gość eayuo
Oj, dziewczyny, nauczcie się słowa "nie". Nie, bo mi to nie odpowiada. Koniec. Kobietom wydaje się, że muszą robić w seksie to, czego oczekuje partner. A gdzie są wasze oczekiwania?

Gość raz dwa 21
ja tam na wszystko sie nie zgadzam, moge coś raz spróbować żeby sie przekonać czy to mnie kręci czy nie, ale jak mi to nie odpowiada to tego nie robie

ja moge powiedziec tylko ze facet to co mowi poddczas sexu jest czesciowo prawdą np moj facet nigdy nie chwali miciała jakos szczegolnie ale gdy to raz robilismy powiedzial ze mam zajebiste ciało i wiem ze on to mówił co myslał rzu go prosze bo jesli za 5 lat czy kiedys odmówisz mu pojdzie na dziwki b takie lubi widocznie ] nie nie nie

Gość raz dwa 21
bez przesady faceci właśnie mają takie fantazje, nie wszyscy oczywiście. Ale to nie znaczy że myśli że jestem dziwką itp. normalnie jest czuly i odpowiada mi jako partner

Gość MałaMiszimka
Mój też jest czuły dla mnie i mi odpowiada, czuję się dobrze w tym związku. I też nie na wszystko się zgadzam. Ale nie wyobrażam sobie w łóżku jakichś pejczy, czy przebrać się za prostytutkę. A On własnie takie ma fantazje. klaps w pupę, czy lekkie pociągnięcie za włosy czasem - owszem, ale nie takie coś. Rozmawiałam z Nim, a On mówi, że to tylko jest zabawa i że Jego to podnieca....

ja tam mogłabym sieprzebrac za prostytutke, ale mojemu facetowi nie takie rzeczy w głowe, ale mozna go zaskonczyc cczyms heh to mi sie wydaje ok ale zeby wyywac od najgorszych :/

Gość raz dwa 21
MałaMiszimka kiedyś jeszcze będziemy musiały sie jakoś zgadać bo chciałabym wiedzieć jak tam Twoja sytuacja sie rozwija:)

Gość raz dwa 21
mi tam wyzywanie nie przeszkadza oczywiście tylko w łóżku

Gość MałaMiszimka
No jasne musimy się kiedys jeszcze zgadac jestem za :)

Gość raz dwa 21
tylko w jaki sposób:)

ja nie rozumiem was ale ok a nie lepiej zrobic tak ze uprawace sex i wy zaczynacie go wyzywac, ciekawe jakby sie poczuli

Gość MałaMiszimka
To moze prześlij mi na maila swój numerek gg ? mój e-mail to sokissme@wp.pl

Gość obecna jestem
a moj nie chcial mnie nawet pociagnac za wlosy...strasznie mnie to wkurzalo..:( czuly seks jest fajny, ale lubie i ostrzejsze numerki, a poniewaz kocham seksowne butki i bielizne bez problemu dla mojego miska bym sie przebrala :) moj eks mowil: jestes zboczkiem :P

Gość raz dwa 21
wy lałam Ci mój nr

Gość raz dwa 21
*wysłałam

Gość asdfds
o kuwa -" BIOCHEMIK Z OKOLIC CZRNOBYLA"! - sorx ze nie na temat ale podziwiam kreatywnosc w stworzeniu nicka i musailem sie tym z wami podzielic :-D

Gość czytam i czytam i mysle
ze to nie jest zboczone, tzn nie wiem jak z placeniem za seks, ale byc moze to ma byc jakas forma zabawy, nad tym akurat sie nie zastanwailam bo nie bylam w takiej sytuacji, wiec nie bede oceniac natomiast, znajdzcie sobie faceta, ktory bedzie tolerowal tak jak Wy pozycje na misjonarza, rach ciach i po bolu, i wilk bedzie syty i owca cala moim zdaniem to jest kwestia temperamentu, fantazji, ja wlasnie staram sie namowic mojego faceta, na inicjowanie , aranzowanie i odgrywanie pewncyh scenek:} uwazam, ze to moze byc cos fajnego nowego, On ociaga sie wylacnzie dlatego, ze uwaza, ze to nie jest podneicajace, ale nie dlatego, ze chore, czy zboczone, ale powiedzial, ze sprobujemy:] Jego podniecaja inne rzeczy ktorych tez probujemy:] kwestia dopasowania sie mowie

Gość ale ja nic z tego nie rozumiem
wg mnie to nie są żadne zboczenia, ochota na seks z kobietą u faceta to oznaka jego zdrowia i normalności, niektóre dziewuchy już poupadaly na glowę i to totalnie (bez znajomości slowa "zboczenie"), radzę dorosnąć

Gość czytam i czytam i mysle
przeszkadzaja Wam rozne pozycje, normalnie to rozbawilo mnie najbardziej, ludzie co ja sie czasem nagimnastykuje, normalnie czasem jest az smiesznie:]i smiem twierdzic, ze niektorych pozycji nie ma w zadnej ksiazce.. po prostu dopoki nie nauczycie sie bawic seksem, to kazda zmiane bedziecie poczytywac za zboczenie a szacunek do drugiej osoby nie ma tu nic dor zeczy, same piszecie ze faceci was szanuja, wiec rpzestancie szukac dziury w calym, i albo chociaz sprobujcie, albo znajdzcie sobie faceta z temperamentem koali

Gość zdespoerowana_desperatka
każdy ma różne fantazje, jak ci się nie podoba to, to po prostu mu o tym powiedz.

czytajcie dokładnie - przecież dziewczyny nic nie m ówili ze nie lubią róznych pozycji - a wrecz odwrotnie. Lubią róznorodny seks - ale akurat ta jedna fantazja im nie odpowiada. Ja w sumie nie mam zdania..moj maz ma chyba grzeczniejsze:) fantazje ode mnie wiec mi nic nie grozi:) A poswintuszyc w lozku.ech fajna rzecz:)

Gość siulka.
moj tak samo.;( nie wiem co z tym zrobic.;/ co chwile wydaje jakieś dzwieki.. ruchy jego sąą... obleśne.. a jak siedziałam z nim na plastyce .. klej postawil go w nogi i robił tak jak z pen.isemiałc. czyli jak by tak jakby chciał żeby sperma wyleciała...;/ KOCHAM GO.. ale nie wiem co o tym myślec.. Moj każdy ruch od razu kojarzy mu sie z tym...;/ może on sie tylko popisuje.?

Gość sassssssssssssssssss
a co za problem udawać dziwke? ubierasz sie sexownie, stanik, stringi, pończochy, szpilki, na to jakąś przezroczystą koszulkę, czy mini czy cos! i zaczynasz go atakowac! gorzej z tym płaceniem, no ale to moze jako zabawa, ze on jako klient bedzie miał z kieszeni kase. albo ze niby siedzi i Ty go wypatrujesz gdzies tam w domu czy cos.

Gość koneserkoneserki
Wy również macie jakieś fantazje, których realizacji możecie pragnąć, oczywiście że nie musicie się na nic godzic i to jest ok, ale rozkminianie tego na forum publicznym jest mało dojrzałe.