Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annelisaaa

Powiekszanie piersi przez laktacje

Polecane posty

Gość Annelisaaa

Moje przyjaciolka kmiala b. male piersi. Pewnego dnia zauwazylam, ze ma nagle pelny stanik! Piersi jedrne i duze...Najpierw nie chciala zdradziac mi swojej tajemnicy. Potem jednak powiedziala, ze wywolala laktacje sztucznie, nigdy nie miala dzieci.... Przystawiala pompke pare razy dziennie az trysnelo mleko! Teraz wypompowywuje co jakis czas. Biust z AA powiekszyl sie na C, od dzisiaj zaczynam pomopwac, podobno czeka sie ok 4 tygodnie az poplynie mleko....Ma ktos z tym doswiadczenia??? Prosze o rady!

Gość hahahaha dobre

Gość Annelisaaa
kurna mi trysnął alkohol

Gość hahahaha dobre
mi też, pewnie mamy uszkodzone pompki

Gość Barbarra33
Ciekawy pomysął, czy ma to negatywne skótki na zdrowiu? Czy trzeba zawsze odpompowywac?

Gość a ja to
a ja to zle pompowalam bo mi sie zrobilo teraz C wklesłe

Gość hahahaha dobre
ooooooooooooooo to koniecznie to popraw , przeczytaj dobrze instrukcje obsługi ;-))

Gość a ja to
no, ale pojawily sie dwie gorki na plecach. Co tam biust to biust

Gość AureliusBarakuda
Pani u góry ma racje: Istnieją dwa rodzaje stymulacji: 1. Hormonalna - przyjmowanie hormonów lub ich analogów. 2. Mechaniczna - odpowiedni masaż piersi oraz ssanie. Środki hormonalne należy przyjmować pod opieką lekarza. Metoda hormonalna daje pozytywne efekty, które nie są jednak stałe. Podtrzymanie efektów wymagałoby permanentnego przyjmowania hormonów. Metoda hormonalna może nieść ze sobą ryzyko wystąpienia poważnych konsekwencji zdrowotnych. Zaburzenie równowagi hormonalnej może nawet doprowadzić, do... zmniejszenia się rozmiaru piersi. Często "pigułki na powiększanie piersi" nie posiadają nawet odpowiednich atestów i akredytacji medycznej. Należy ostrożnie rozważać ich stosowanie. Metoda mechaniczna indukowania laktacji jest całkowicie naturalna. Jest często stosowana przez matki, które mają adoptować niemowlęta i pragną je karmić piersią. Jest to metoda pozwalająca na kontrolę poziomu laktacji, ponieważ ilość mleka produkowanego przez piersi jest proporcjonalna do zapotrzebowania, czyli do poziomu stymulacji. Pozwala to na "wyhodowanie" dużych piersi, a następnie na utrzymanie minimalnego poziomu laktacji, wymaganego do zachowania ich pożądanego rozmiaru. Pierwsze efekty pojawiają się już po kilku dniach, a laktacja może wystąpić w ciągu 1-4 tygodnia od rozpoczęcia stymulacji.

Gość khb nmj c ghgd
A mi trysnela sperma co robic?

Gość hahahaha dobre
to ja juz nic nie pisze-głupio mi

Gość julia333
Dziewczyny czy to prawda? Interesujace!!!

Gość KingaBurda
Jest tez cos takiego jak Vakuum terapia, nosi sie staniki ktore ssaja piersi i to pobudza rozwuj, laktacji nie bralam nigdy pod uwage. sa faceci, ktorzy podobno uwielbiaja spijac mleko z piersi kobiety!

Gość upupupuppuuuuup
Czy to naprawde dziala???

Gość joasia34ka
Napiszevcie czy metoda komus pomogla?! Jak czesto stymulujecie odciagacie mleko?!

Gość hannabara
uppppu

Gość bggfghjgb
up

Gość gość
Ta metoda jest cudowna! Mój prtner tak się podniecił że sam zaczoł obciągać moje piersi ! Twierdzi że szybko nie przestanie bo bardzo mu moje mleko zasmakowało! a mi też to pasuje bo bardzo mnie stymuluje do uprawiania sexu!

Gość mania1111
Aa jakie te pompki trzeba używać? Takie do od ściągania mleka czy na całą pierś jak z sex shopu?

Gość gość
dziewczyny a niewiecie jak potem czy trzeba ciagle je stymulowac ja po karmieniu piersia mam piersi jak uszy od jamnika:( chce na nowo wywolac laktacje ale niemem czasu czesto ich stymulowac

Gość gość
To działa, a nawet były dwa przypadki mężczyzn, którzy karmili dzieci piersią. Mężczyzna też może mieć odpowiednie gruczoły.

Gość gość
Udało się wam powiekszyć piersi w ten sposób?