Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julka19

czy to ciaza? wow??

Polecane posty

hej :) mam pytanie czy wie ktos moze czy swedzace i bolace piersi w okolicy sutka moga byc objawem ciazy? bo od wcozraj bardzo swedza mnie piersi i lekko pieka ale w okolicy podkreślam SUTKA:) jest mozliwosc ze moge byc w ciazy bo nie zabezpieczam sie niczym z moim facetem a ostatni tzn w ciagu ostatnich 5 dniach bylo kilka stosunkow ale tylko dwa razy skonczyl we mnie a wczesniej tez we mnie wchodzil ale przed wytryskiem wychodzil :) fakt fatem ciaza to moze byc ale w to watpie bo to nie byly moje dni plodne a po drugie testu nie zrobie tak wczesnie bo on mi tak szybko nie wykryje ciazy a jak bymbyla w ciazy to w 5 dniu no LOL nikt i nigdzie tego nie sprawdze tak wczesnie MAM racje pisze odpowidze na wszystkie moje nie wiadome WIELKIE DZIEKI :)

Gość obys byla tak szczesliwa
nie dość ze ciołka niedouczona to jeszcze idiotka :o zal dupę ściska że na swiecie sa takie bezmózgi ... :o

każda ciaża ma różne objawy - faktycznie bardzo z chłopakiem ryzykujecie i ciaża jest niewykluczona. Ale o swędzących sutkach nie słyszałam jeszcze ...

na objawy ciazy to za wczesnie. Sutki mogą swedziec od bielizny albo uczulenia na proszek do prania itp. ja kiedys tak mialam. Ale skoro piszesz ze nie zabezpieczasz sie to baaaaardzo możliwe ze jestes w ciązy:) no i ból piersi to pierwszy obajw ciązy ale u Ciebie to chyba i tak za wczesnie.