Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julka19

czy to ciaza? wow??

Polecane posty

hej :) mam pytanie czy wie ktos moze czy swedzace i bolace piersi w okolicy sutka moga byc objawem ciazy? bo od wcozraj bardzo swedza mnie piersi i lekko pieka ale w okolicy podkreślam SUTKA:) jest mozliwosc ze moge byc w ciazy bo nie zabezpieczam sie niczym z moim facetem a ostatni tzn w ciagu ostatnich 5 dniach bylo kilka stosunkow ale tylko dwa razy skonczyl we mnie a wczesniej tez we mnie wchodzil ale przed wytryskiem wychodzil :) fakt fatem ciaza to moze byc ale w to watpie bo to nie byly moje dni plodne a po drugie testu nie zrobie tak wczesnie bo on mi tak szybko nie wykryje ciazy a jak bymbyla w ciazy to w 5 dniu no LOL nikt i nigdzie tego nie sprawdze tak wczesnie MAM racje pisze odpowidze na wszystkie moje nie wiadome WIELKIE DZIEKI :)

Nie warto się sugerować dniami płodnymi, jak się zajdzie to zajdzie, a chcesz być w ciązy?

Gość obys byla tak szczesliwa
wiesz co to przecinek, kropka, średnik ...? czy nie nauczyli w szkole? :o

Gość widac ze chce
przeciez to zaplanowana "wpadka" na usidlenie faceta :P

chce byc w ciazy fajnie byc mama :) (taka dokladna musze byc ? stosuja interpunkcje? LOL ale spoko :D)

jejku ja nie zatrzymuje mojego faceta przy sobie i nie zachodze specjalnie w ciaze on by sie cieszyl znam go kocha dzieci i sam cos wsponina ze chcialby juz je miec :)

Gość widac ze chce
sam cos wsponina :P wspominac to mozna, moj tez chce ale za 5 lat :P takie sprawy jak macierzynstwo sie planuje wspolnie a nie kinder niespodzianka :P

jejku wiem mma 20 lat (skonczone) i chcilabym miec juz swoje male malenstwo dom rodzine itp moze pomyslicie o mnie ze zwariowalam ale chcialabym zeby juz tak byl :)

Gość widac ze chce
no wiem i trzymam kciuki zeby sie udalo, ale chyba lepiej to zaplanowac z chlopakiem niz go brac z zaskoku na "wpadke"

Gość matisss
no LOL napewno po 5 dniach masz juz taki objaw :o

sumie to nie bedzie wpadka bo ja chce juz tego dziecka itp a wiem ze on je bedzie tez chcial i bardzo pokocha mzoe napoczatku bedzie w szoku .... ale on ma juz 3 chrzesniakow i wiem ze bedzie cudownym tatusiem :)

matis umiesz czytac? ja zapytalam czy to zmoe byc objawem a nie ze to jest obraj DEBILU!!!

Gość matisss
niz go brac z zaskoku na "wpadke" no chyba tez wiedzial co robi i jakie moga byc tego konsekwencje :o a ty julka nie ciesz sie, po 5 dniu napewno nie wystapi taki objaw. to pewnie przed zblizajacym sie okresem :P

Gość widac ze chce
no ale nie myslisz ze wypadaloby go poinformowac o Twoich planach? Niby go kochasz ale scenariusz bedzie taki: niby wpadka wiec szybki slub i zalozenie rodziny, Ty bedziesz cala uchachana ze szczescia - ale czy pomyslalac o osobie ktora niby kochasz? Moze on chce rodzine ale np za 5 lat a nie teraz brac odpowiedzialnosc za wszystko. Dzialasz bardzo egoistycznie

Gość matisss
dziecko to byla ironia ...:o

Gość widac ze chce
a kij wie czy wiedzial - moze skonczyla brac tabsy i mu nie mowi, a jak zna ryzyko to jego problem...

okres mam za jakies 15 dni dostac dopiero wtedy zrobie test i sie upewnie :)

Gość matisss
Moze on chce rodzine ale np za 5 lat a nie teraz brac odpowiedzialnosc za wszystko. ale dlaczego to tylko wina dziewczyny, skoro wie skad sie biora dzieci

skonczylam brac tabletki 8 miesiecy temu bo zle sie po nich czulam oboje z chllopakiem liczymy dni plodne i nie poldne wiec nie zrobilam tego specjalnie

Gość widac ze chce
Ja nie mowie ze jej wina - ale chce dziecko wiec facet sie zapyta - masz dni plodne - i co myslisz ze mu powie ze ma? Bzdura, oklamie go zeby miec dziecko.... Ja nie bronie faceta, tylko mowie ze macierzynstwo i zakladanie rodziny powinno byc SWIADOMA decyzja obojga...

Gość matisss
no wiec zrob test w terminie spodziewanej miesiaczki, chyba ze cie wyprzedzi. ale na na ten objaw jest za wczesnie

Ale on mnie kocha i to jest chyba logiczne ze bedzie ze mna czy jestem w ciazy czy nie ? kazdy mi mowi ze drugiego takiego wariata nie znajde ktory tak za mna szaleje wiec co ? myslicie ze bedzie zly?

Gość matisss
no jesli piszesz prawde, to oboje bierzecie odpowiedzialnosc bo tak samo jak ty jest swiadomy ze mozesz zajsc w ciaze.

nie mam powodow by klamac! Ale wiesz przez okolo 8 miechow nie bylo oznac itp nic podejrzen a teraz lekki strach z mojej strony mam przeczucie ze moj facet cos pomieszal z tym liczeniem dni nieplodnych sama juz nie wiem i dlatego mzoe mam schizy?

Gość widac ze chce
wiesz logiczne jest to ze jakbyscie sie tak kochali i chcieli WSPOLNIE to dziecko to byscie juz dawno o tym porozmawiali, uzgodnili i rozpoczeli "prace" nad dzidziusiem A prawda jest taka - nie masz jaj zeby sie go o to spytac wprost bo wiesz jaka bedzie jego odpowiedz - tak chce dziecko ale poczekajmy jeszcze dlatego chcesz sprowokowac wpadke bo dobrze o tym wiesz ze on na razie by sie nie zgodzil..... inaczej juz byscie po kilka razy dziennie sie seksili :P No nic powodzenia w zyciu...

nie masz racji bo to ja zawsze mu mwoila ze dopiero po studiach chce meic dziecko itp on ma juz skonczone 23 lata wiec...... to chyba mwoi samo za siebie :) mykam spac bo ledwo zyje jutro poczytam odp bzuiaki;):):):):*:*:*