Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaajaa

moj facet to ch*j

Polecane posty

Gość zalamanaajaa

po ostatnim konflikcie wszystko zmierzalo ku dobremu, tymczasem podczas naszej ostatniej szczerej rozmowy na temat zwiazkow, zdrad dowiedzialam sie ze on jest psem tzn duzo mu sie kobiet podoba, z wygladu, sposobu bycia, jak to ich nazywa aniolami, i ze chcialoby sie takiego aniola przytulic, pocalowac, powachac (?).itp. powiedzial ze to czego ja nie mam a mu sie podoba, widzi w innych kobietach i ich pozada. zeby nie bylo tak calkiem na nie upiera sie ze nie chce mnie zdradzic bo mu sie nie oplaca, jest mu ze mna dobrze i mu odpowiadam. zalamuje mnie juz ten zwiazek. czy tylko ja trafilam na takiego ch*ja czy kazdy samiec jest taki? :(

Gość jgbitnbignbighbn
Nie, nie kazdy jest takim chujem jak twoj. Nie kazdy mowi na glos co sadzi o innych kobietach:) Ale coz twoj facet ma jedna zalete, serio. Powiedzial ci szczerze , ze pragnie innych kobiet. A wiekszosc facetow zarzeka sie jak sa wierni swoim parnerkom a staje im jak zobacza fajna laske i marza tylko aby ja przeleciec. Kazdy tak ma, pozdrawiam. A te ktore zaraz beda drzec sie na forum, ze ich anioleczki mysla tylko o nich, sa zalosne:P

Gość zalamanaajaa
wiec skoro to jest prawda dotyczaca wszystkich to dlaczego sluchanie od czasu do czasu takich prawd boli i powoduje ze czuje sie nieszczesliwa i niezbyt bezpieczna w zwiazku? a moze wez pod uwage ze sa tacy ktorym staje ale nie mysla o tym w kategoriach och i ach, aniolow, przytulania i calowania? moze po prostu nie zadreczaja swoich kobiet bo wiedza ze to moze bolec?

Gość zalamanaajaa
powiedzialam moze, a raczej zapytalam moze, skad mam wiedziec, jestem z tym z kim jestem i skad mam wiedziec jak wygladaja innych zwiazki

no mi powiedział raz ale to za moimi namowami jk to jest naprawde,ppowiedział ze nieraz ma ochote na jakas ale jakby doszlo co do czego to by nic sie nie wydarzylo no ale te z mu powiedzialam ze nieraz wyo brazałam sobie mnie w innym facetem

Tak jak ktos tu juz wyzej napisal...kazdy facet jest pod tym wzgledem taki sam, ale niektorzy maja na tyle taktu ze nie mowia o tym na glos swoim dzieczynom bo wiedza, ze takie rzeczy bola

Gość asdfds
no jak duzy h*j z niego to chyba sie powinnas cieszyc