Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba_beka_

Wierzycie ??

Polecane posty

Piłam i rewelacji nie było.:-( A przy tym dietkę stosowałam.Schudłam 14 kg. w ciągu 4miesięcy.

Gość Sama herbata
niewiele pomoże.

Gość gruba_beka_
to super a przy np. diecie 500 kalori i picie dziennie 3 kupki tej cherbaty poleci troche waga to prawda że chudnie się szypko czy wolno w zależności od tego kto ile waży

Gość przy diecie
500 kalorii tylko spowolnisz metabolizm i nic wiecej, wystarczy że potem zaczniesz jeść choć odrobine mniej i juz organizm to sobie odpowiednio zrekompensuje. :o

Gość gruba_beka_
to ile powinam jeść mam 162 i waże 57 chce chodz 5-6 kg

Czerwona herbata pomaga jak umarłemu kadzidło...A na diecie 500kal,schudniesz bardzo szybko,ale później jeszcze szybciej przytyjesz.

Gość no mówilam
już kiedyś że wkurzają mnie te durne baby co mówią "nie wierz w to to bujdy jeszcze nie slyszalam żeby od picia herbaty czerwonej ktoś s chudł" jak mówiłam trombom jerychońskim że MOJA CIOTKA SCHUDLA 8 KG W MIEŚ I JADLA NORMALNIE WSZYSTKO ALE PILA OK 4, 5 SZKLANEK DZIENNIE I OBOWIĄZKOWO BEZ CUKRU!!!!!! BO Z CUKREM PICIE JEJ NIC A NIC NIE DAJE BO CUKIER ZABIJA JEJ WŁAŚCIWOŚCI

do nie mówiłam ja pije bez cukru a jaką piła jakiej firmy i wszystko normalnie jadła

Gość no mówilam
JEDZCIE NORMALNIE W SENSIE CO LUBICIE ALE BEZ PRZESADY Z CIASTKAMI TORTAMI CHIPSAMI I CZEKOLADĄ I NIE W WIELKICH ILOŚCIACH JEDZCIE JAK PRZECIĘTNY CZŁOWIEK I PIJCIE HERBATKE MOZE WIECEJ RUCHU JAK NIE CHCE SIĘ WAM BIEGAĆ TO DUŻO CHODZIĆ CODZIENNIE I SCHUDNIECIE JAK MOJA CIOTKA TO NAPRAWDE DZIAŁA

Gość do No mówiłam
ale kręcisz, kiedyś podawałas inne dane tej swojej ciotki. :o:p

Gość no mówilam
ONA PILA TĄ Z FIRMY BIO COŚ TAM? ALBO SMAO BIO, CHODIZ O TO ZE IM DROŻSZA TYM LEPSZA JAKOŚCIOWO, JA WAŻE 49 KG PRZY WZROŚCIE 167 I JAK JĄ PIŁAM TO SCHUDLAM 3 KG W 2 TYG I KURDE PRZESTALAM PIĆ BO CHCIALAM ZNOWU PRZYTYĆ TE 3 KG BO JUŻ BEZNADZIEJNIE WYGLĄDALAM CHUDO I CYCKI MI ZMALALY, A PILAM JĄ BO MI SMAKOWALA, WIĘC JA NIE MOGE NIESTETY JUŻ:(

Gość no mówilam
NIC NIE KRĘCE 8 KG W 2 TYG WYCHODZI PO 4 KG NA TYDZ A POKAŻ MI GDZIE COŚ INNEGO WYCZYTALĄŚ? POKAZ MI

Gość no mówilam
NO SZYBKO POKAŻ MI GDZIE JA NIBY KRĘCE?? POWIEDZ GDZIE JA NIBY COŚ PISALAM INNEGO? MYŚLISZ ŻE JESTEM JEDYNĄ TUTAJ? TU KAŻDY MOZE PISAC CO CHCE TY MI WIERZYĆ NIE MUSISZ LATA MI TO JA TYLKO MOWIE TO DO AUTORKI BO CHUJ MIALABYM ZMYŚLAĆ? CO JA Z Z TEGO MAM? % OD SPRZEDAŻY HERBATKI??:D

Gość Looooooooooooool
teraz znow cudowne skrocenie z miesiaca na 2 tygodnie? :classic_cool:i przestań pisac capsem!

Gość no mówilam
oj kurde nie można się pomylić?? pisze dalej że 4kg na 2 tyg to chyba logiczne że się pomylilam, napisalam wcześniej w mieś 8 kg czyli wychodzi po 4 kg na 2 tyg

Gość no mówilam
za szybko pisalam i myślalam bo się wkurzyląm na ciebie:D

Gość no mówilam
oczywiscie bez chipsów i tony czekolady i tortów, ale mięso, ziemniaki chleb, masło, mozna jesć tak jak wcześniej, ewentualnie można herbatke cytrynką i miodem dosładzać ale sama bez niczegoi wg mnie jest najlepsza

Gość no mówilam
AHA i kawa też przyspiesza metabolizm ale za to magnez wypłukuje z organizmu i trzeba go uzupełniać, papierosy też troche przyspieszają przemiane materii ale nie polecem na dłuższą mete, z rana cygar i kawa a potem brzydka szara cera, ale jak palilam i z kawą przesadzalam to wyglądalam okropnie 45 kg i koścista dupa i szara cera bleeeee

Gość justyna2222266
Zgadzam się z \"no mówilam\". Tez schudłam pijąc Pu - erh.Piłam taką chińską,w kosteczkach.Nawet półtora litra dziennie czasem,bo ją lubiłam. No i schudłam naprawdę dużo,i tak ładnie. Ale te ekspresowe są raczej do niczego.Jak juz to liściaste,granulki,albo te właśnie kosteczki.

Gość Tylko liściasta
i to ta sypka bo na dłużej wystarcza. W tych ekspresowych i granulowanych nie wiadomo ile jest tej najlepszej herbaty a ile różnych dodatków.

Gość no mówilam
no ale oczywiście jest lepiej siedzieć na dupie przed kompem i śmiać się z tego że to nie prawda zamiast wziąć i się przekonac na własnej skórze, im droższa herbatka tym lepsza bo lepszej jakości i jest w większej fazie fermentacji, ja mam za to gorszy problem bo mi włsoy strasznie wypadają :(

Gość Ale z ta herbata tez
nie wolno przesadzać!2-3 filiżanki dziennie nie więcej.

Gość no mówilam
tak te ekspresowe są do kitu nie kupujcie ich bo się nie oplaca a po drugie jak mówią dziewczyny nie wiadmo co tam jest