Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddddddddddd

czy seks sprawi , iz moje piersi stana sie wieksze?

Polecane posty

Gość zawka
ludzie skąd wy bierzecie te pomysły :D

zapewne staną się wieksze jak zajdziesz w ciąze wiec reasumująć tak sex= wieksze cyce :P

myslalam ze chec na seks sprawia i moje hormony zaczynaja szalec i to moze miec rownie wplyw na wyglad piersi.....:P

mam 23 lata i rosna mi powoli:P widze malutka roznice... zaczynaja wygladac bardziej sprezyscie...wiec sie zastanawiam czy to za sprawa seksu?

Oczywiście, że od seksu. W wieku 30 lat, przy regularnym jego uprawianiu, będziesz miała cyce jak donice. Twoja przyszłość, w Twoich rękach, a raczej cipie.

yyyyy...wal sie:)

Gość yyyty ty ty
pieszczoty piersi przy silnym podnieceniu seksualnym mogą wpłynaąc na rośnięcie. Czytałam o jakichs wschodnich technikach masażu połączonego z jagą i elementem poprawiajacym ejsczze efekt były pieszczoty z mężczyzną który nas podnieca

Gość gość
Nie tyle od seksu penetracyjnego, co od pieszczot biustu. Tylko nie byle jakich. Są różne techniki dające rezultaty w różne strony i parametry. Aby biust urósł, potrzebny jest wzrost hormonu oksytocyny wywoływany takim masażem. Ponieważ o poziomie decyduje mózg, to jest to bardziej psychologiczny masaż mózgu niż biustu. Widziałem, geja, na discovery, który przykładał dziecko do sutka, i pokazał rezultat, że coś tam urosło, mimo, że był facetem. Na kobiety działa to silniej. Są masaże ujędrniające i inne w stylu biczowania. Powiedzenie, że od seksu rośnie, to takie niedomówienie, jakby powidzieć, dwóm gejom, że im biust urośnie od seksu.

Gość gość
A ja jestem facetem, i tej teorii nie testowałem, ale z chęcią bym to potestował.

Gość gość
To też wyjaśnia, czemu niektórym celebrytkom, wpada do głowy pomysł przykładania 5latka do biustu. Dodam były przypadki, że celebrytka nie będąca matką znalawszy na imprezie takiego 5latka, chciała potestować jakie to uczucie.... I tutaj zaznaczę, że to te uczucie, czyli hormon = oksytocyna to właśnie to co powoduje wzrost biustu. Tutaj widziałem, zdjęcie dziewczyny bardzo w sado maso zainteresowanej i ona biust miała raczej mały {Jak widać, od tego typu seksu zdecydowanie nie rośnie}

Gość gość
Tak, gdy będzie to seks w pozycji na jeźdźca lub na pieska. Wtedy cycki bedą Ci dyndać i jest szansa, że się wydłużą ;-) Podobnie w trakcie „hiszpana”. Wtedy partner Ci je naciągnie, bo jakoś tego „hiszpana” trzeba zrobić ;-)

Gość gość
Na pewno chodząc często bez stanika i ćwiczac mięśnie piersiowe o jeden rozmiar są w stanie się powiększyć.

Gość gość
Już myślałam że myślisz że to działa na zasadzie "na dole pompuje to na górze się napompuje" :D

Gość gość
Chociaż jest to możliwe, podnieconej kobiecie sterczy piersi i sutki, więc może to mieć wpływ na wielkość piersi. Może tak być że masaż czy seks systematycznie powoduje ich powiększenie. :-)

Gość gość
Pocierając dwa razy dziennie papierem toaletowym pomiędzy piersiami

Gość gość
Tak sex sprawi ze bedziesz miala jak dziesieciolitrowe wiadro ale musza cie jednoczesnie we dwuch posuwac a najlepiej jak dasz duuupy trzem facetom jednoczesnie

Gość gość
Tylko w dwuch pozycjach jak jestes dobrze p******a na pieska to sie powiekszaja i na jezdzca tez sie powiekszaja a nawet czasem odpadaja

Gość gość
Jeszcze dodam, że z tym, biczowaniem, to miałem na myśli masaże, które nie zwiększają objętości biustu. A modyfikują inne parametry. Od niektórych rodzajów seksu biust może maleć. I to bardziej chodzi o styl, coś jak mizianie/kochanie z misiem/słodziakiem vs hardcore. A większość ludzi tutaj wypowiadających się nie jest w stanie zrozumieć, że prostytutka może mieć orgazm. Nie by to kogoś miało obchodzić. I mają słabe pojęcie o modyfikacji emocjonalnych=hormonalnych poziomów w organizmie. Ja widziałem, że można strukturę kości zgrubić, więc nie takie rzeczy można zrobić. Ale modyfikacja rozmiaru biustu jest jedną z łatwiejszych rzeczy.

Gość gość
Jeszcze dodam, że dużo kobiet, nie lubi gdy facet pieści im biust w stylu przypominającym małe dziecko.... .....A to właśnie o ten styl chodzi... ...więc zaznaczę, że to nie jest tak, że od seksu rośnie biust.... ....Ale może.... To trochę tak, jakby powiedzieć, że wystarczy penisa wsadzić do pochwy powsuwać i wysuwać i orgazm kobieta osiąga..... To mniej więcej tego rodzaju prawda....

Gość Boże Bozenko
I jeśli sprzedasz dziewictwo i zrobisz sobie implanty to tak, seks sprawi, że będziesz mieć większe piersi.

Gość gość
Taki link o orgazmie sutkowym: polki.pl/zwiazki-i-seks/erotyka,orgazm-sutkowy-jak-piescic-kobiece-piersi-zeby-sprawic-przyjemnosc,10429517,artykul.html Nie powiem, że to rozwiązanie, ale sami zobaczycie ile tu zmiennych, jak mało stałych. I spróbujcie pojąć rozwiązanie.

Gość alegrowicz

Stymulator sutek i naszyjnik - Crave Droplet Necklace

Znalazłem taki wibrator do biustu.

Niektórzy seksem nazywają tylko penetracje.

I to w takim razie lezbijki nie uprawiają seksu.

Więc być może nie od seksu rośnie biust.

I tutaj powiem, że nie każda kobieta dostanie orgazmu od stymulacji biustu.

{No, możliwe, że nie każda kobieta na odpowiedniego faceta trafi.}