Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiooooola

wypadanie wlosow

Polecane posty

Gość wiooooola

witam poszukuje czegos skutecznego na wypadanie wlosow i ich wzmocnienie obecnie stosuje skrzypowite ale to nic nie daje :( i coraz wiecej mi tych wloskow wypada :(

Gość ehh idź najpierw do lekarza
sama miałam ten problem i dermatolog mi pomógł, a przede wszystkim na samym poczatku szukał przyczyny. Bez tego wszystkie cudowne preparaty mogą okazac się zmarnowanymi pieniędzmi

Gość wiooooola
wydaje mi sie ze to od farbowania, farbowalam 2razy (mialam przerwe ok miesiaca pomiedzy farbowaniamai) i teraz zaczely wyapadac po drugim farbowaniu, ponadto czesto prostuje wlosy ale przy tym stosuje jedwab do wlosow i od 2-3 tyg ograniczylam prostowanie... stosuje odzywki, nie uzywam suszarki... moze rzeczywiście trzeba by pojsc do lekarza...

Gość jeśli jesteś pewna że to od
tego to już sobie odpowiedziałaś, ograniczenie farbowania, prostowania, plus jakies preparaty typu WAX czy coś ze skrzypem, moze tez jakiś łagodny szampon? Ja lubie Pregaine w aptece, dermatolog mi poleciła i już używam ponad pół roku

Gość wiooooola
wlasnie farbowalam ostatni raz pod nauraln kolor zeby nie bylo widac tak mocno odrostow:) prostowanie tez juz ograniczylam na maxa-prostuje tylko grzywke. no i teraz chce zaczac cos robic zeby wzmocnic te wlosy nie dosc ze mam liche to mi wypadaja :(