Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka_taka

czy Kurka to ladne nazwisko?

Polecane posty

Gość babka_taka

witam chce zmienic nazwisko gdzy moje jest bardzo dlugie, mieszkam w UK i tu trudno jest wymowic im to, myslalam o zmianie na Kurka, podoba wam sie?

Gość Kurka_taka
może być :)

Gość Gąska byłoby lepsze
ewentualnie Krówka :)

Gość babka_taka
no to jakie jest ladniejsze? chcialam Kurka bo mi sie przyjemnie kojarzy z takimi dwiema solniczkami w ksztalcie kurek z drrewna co sobie z zakopanego przywiozlam w komplecie z deska do krojenia i mieszadlekiem do miodu, poradzcie

Gość Habuuuu
Kurka....takie mało poważne :D ale skoro mieszkasz za granicą to może niewiele osób będzie rozumiało

Gość babka_taka
aka nosek, a co ty z kazdej wyprawy wlasnie vibrole przywozisz?? taki fetysz?? dzieki tym solniczkom poznalam swojego chlopaka sa wiec dla mnie bardzo wazne, nawet stoja te solniczki u nas na kominku, choc to dziwne, wiec Kurka? Ola Kurka?

ale nie rozumiem czemy chcesz zmieniac, to ze masz dlugie nazwisko i jest trudne do wymowienia , to niestety nie jest twoj problem tylko tych, ktorzy nie umieja go wymowic :) moje tez jest dlugie a imie niemal ciezkie do zapamietanai i wymowienia przez ocbokrajowcow , ale wszyscy juz wiedza , ze jestem katarzyna a ci co mnei lepiej znaja pieknie mowia kaska....skoro ja mam pamietac ich , to czemu oni maja nie znac mojego :o bez sensu ........ ale wracajac do putania - na kurka nie zmieniaj .... wez cos jak kot albo woz - wtedy to juz wogole im bedzie bardzo prosto wymowic,albo zaszalej i zmieni na smith :D

kurcze właśnie nie mam żadnego wibratora :D...przecież jak tobie się podoba to bądz Kurka ;)

Gość babka_taka
kot to chyba nie bo nie lubie kotow, tzn boje sie ich bo mi raz jeden wczepil pazura w ucho, wiec mam leki, ale woz to znow takie chlopskie a ja pochodze z miasta, dziekuje ci za te uwagi ale chyba nie skorzystam, obstaje przy Kurce, chyba ze cos innego wymysle, albo Zakokurka??