Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia30Zg

do mam z 2006 roku z października

Polecane posty

Gość kasia30Zg

jaki rozmiar mialy Wasze maluszki na sezon zimowy wrzesien -marzec? mysle o zakupie kombinezonika teraz sa wyprzedaze bo kazdy juz ma i sezon si ekonczy

Gość kasia30Zg
odswiezam

a Ty potrzebujesz ten kombinezon na wrzesien 2008 czy jak? Napisz jaki rozmiar teraz kupujesz. Poza tym kazde dziecko rośnie indywidualnie na to nie ma konkretnego rozmiaru mozesz kupic cos pomiedzy np 92-104

zresztą to rozmiary na metkach to mnie czasem dobijają. Najlepiej to mierzyc ciuchy centymetrem jak nie masz pewnosci. A ze chcesz kupic na zapas to musisz kupic o jakies 15cm wiekszy bo wiadomo ze pod kombinezon to jeszcze inne ciuchy ubierasz.

Gość kasia30Zg
no własnie chodzi mi o sezon zimowy najbardziej listopad -luty wtedy jest najzimniej. Moje dziecko jest z 2 połowy pazdziernika 2007. Tak na 2008 rok. Obecnie moj syn ma rozmiar 74, wiem ze co firma i rozmiar sa sobie nierowne

Ja mam córkę z końca listopada 2006r i od listopada2007r nosiła rozmiar 80 , teraz już 86 ( zaczyna wyrastać) Jeżeli chodzi o kombinezon to myślę że lepiej większy nawet o rozmiar , bo zawsze jest ściągacz na nogawkach i rękawkach. Córka urodziła się duża 58 cm i teraz jest z pół głowy wyższa od rówieśników.

Moja córeczka na jesień nosiła rozmiar 80, teraz 86-92. A więc ja kupiłabym kombinezon na 86 jesli dziecko jest nieduze lub 92 jesli wieksze.

Siemka, Kasiu! Ja kupiłam dla Lusi na wyprzedażach na 86. Z tym, że kupowałam w C&A, a tam rozmiarówka jest ogromna :) Luśka ma body na 62 z C&A i spokojnie w nie włazi. Dla porównania już z 3-4 tygodnie temu wyrosła z bodziaków ze Smyka na 74 :P

Gość kasia30Zg
DZIĘKUJE ZA WYPOWIEDZI:) widze ze Aga tez sie zaopatrzyłas:) stosownie, ostatnio załowałam ze nie kupiłam bedac we Wrocq, a teraz mam kolejna sposobnosc:)

Gość kasia30Zg
Aga czyli co? jak ogolnie Wiki ma 74 obecnie (owszem sa niektóre rzeczy jeszcze na 68( głownie spodenki)) ale ogolnie jest duzy wszak urodził sie 4470, teraz wazy z 8200 i ma gdzies 69 cm ( 3 tyg temu miał na mierzeniu 68). to chyba bardziej na 92?

Kasiu kup na 92, kombinezonik najlepiej taki dwuczesciowy, spodenki na regulowanych szelkach, to troszkę najwyzej podciągniesz... a kurteczka ze sciagaczek tez nie powinna wadzic... Bo jak będzie za mały to już nic nie wskórasz :) Tak moja mama mi doradzila (weteranka) :P.

Chemical - racja, ja wlasnie taki komplet mialam. A ze zima byla ciepla, to spodni z szelkami ocieplanych nie zakladalam tylko zwykłe jeansowe ocieplane od spodu.

Gość kasia30Zg
o widze ze jana równiez z Zielonej Góry, miło powitać mamusię:) z mojego miasta

Witam! Polecam w ZG sklep \"ONO\". :) Miła obsługa, duzy wybor i dobra jakosc ciuszkow. Kupilam tam wyprawke i odtad tam kupuje. Kiedys byli na Kraljevskiej a teraz kolo tesco na elektronowej.