Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie wkoncu

Jaka cecha w wyglądzie faceta odrazu go skreśla jako chłopaka ?

Polecane posty

Gość pomozcie wkoncu

bo sam juz niewiem dlaczego kobiety maja mnie tylko za kumpla....

Gość złośliwa samica 30
Jesli na NIego patrze i nie obrzydza mnie mysl o całowaniu z Nim to jest:classic_cool: Zepsute zęby:O---mówie pa

Gość pomozcie wkoncu
ale slysze czesto rozmowy kobiety w tramwaju na przystanku itd ...czesto studentki...zazwyczaj jak wysmiewaja faceta to mowa o wygladzie...skoro dziewczyna mnie nie zna dobrze...zapraszam ja na randke a ona mi mowi ze to nie jest dobry pomysl ( jest sama) to chyba mam prawo sadzic ze chodzi o wyglad

Gość szyja w zaniku

no to Nam napisz jak wyglądasz, tylko ze szczegółami. U mnie mężczyzna musi mieć trzy rzeczy jeśli chodzi o wygląd: 1.blond włosy 2. niebieskie oczy 3. fajną pupę na innych nie zwracam uwagi więc oszczędzam tym i sobie i im marnowania czasu. a niestety ale w rzeczywistości tak właśnie jest że najpierw jest tzw. 5-cio sekundowe pierwsze wrażenie(czyli wygląd) a potem dopiero cała reszta

dokładnie gino :) jak ma zaniedbane dłonie to niech w ogóle nie podchodzi :) a tak poza tym to nie musi wyglądać jak książe z bajki. ma być czysty i schludny ot co

Gość dobrato po kolei
śmierdzi mu z ust,ma tłuste włosy,jest gruby,nie ma brzydkie paznokcie,np brudne:o ,goli nogi ,nie goli zarostu,słucha dody albo rubika:o ,jest nudny,zaborczy,zazdrosny,nie wysportowany,zbytnio przywiązany do matki,przeklina,miał duzo dziewczyn,pije często,palacze w ogole odpadają,kłamie,zmyśla,nie troszczy się,jest miękki-takie ciapy tez odpadaja,facet musi miec jaja dosłownie i w przenosni,nie lubie upierdliwych,znerwicowani tez nie maja szans,nie ufam tez takim którzy maja same kolezanki,jak lubi obgadywac to odpada bo takich nawet dziewczyn nie lubie a co dopiero facet:o musi kochac zycie i miec pasje:)

Gość fd
cool

ale ja Ci autorze powiem, że kobiecie ciężko jest dogodzić i nawet jeśli zmienisz się w faceta z cechami które zostaną tutaj wymienione, co szczerze wątpię żeby Ci się udało, to i tak nie oznacza to, że tej której będziesz się chciał spodobać to się spodobasz;-) bo co będzie jak trafisz na taką, która wolałaby Cię takiego jakim jesteś teraz a Ty już będziesz po zmianie i będziesz udawał innego? dbaj o siebie i bądź sobą a miłość jeśli ma przyjść to na pewno przyjdzie. pozdrawiam

Gość nie wystarczy
ale dobre serce + 190 wzrostu to już jest ok ;)

Gość pomozcie wkoncu
ja np mam troche tradzik...ale go lecze...blady jestem jak smierc pewnie tez przeszkadza... wydaje mi sie ze mi uszy lekko odstaja, troche za chudy jestem.....czy to moga byc powody ze dziewczyny mnie omijaja..

Gość nie wystarczy
wiem Motorku, wiem ;)

Gość złośliwa samica 30
mogą :O

Gość pomozcie wkoncu
no wlasnie...czyli zostaje mi solarka, operacja i jakies koksy by normalnie wygladac.......

Gość nie wystarczy
😭 dobra, już sie nie odzywam🖐️

Gość pomozcie wkoncu
czy to ze jestem gayem pasywnym i tata mi do wanny wchodził cokolwiek zmienia? pomozcie!!!

Gość pomozcie wkoncu
czyli jednak moge zapomniec o dziewczynie...fajnie ze chociaz nie zaprzeczyliscie...... bo w sumie ktos kiedys powiedzial...ze z charakterem do lozka sie nie idzie..