Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fensterr

Czy jestem nienormalny?

Polecane posty

Gość Fensterr

Podobno kobieta tym chętniej pójdzie do łóżka z facetem czym bardziej jest on inteligentny. A facet podobno woli jak najgłupszą partnerkę. Ja natomiast w ogóle nie miałbym przyjemności uprawiając seks z głupią, pustą dziewczyną, która nic nie ma w głowie, która nie jest inteligentna. Mimo, że by była nie wiem jak ładna, albo mówiąc konkretniej jej ciało byłoby nie wiem jak piękne, bo jak tu w zasadzie mówić o osobie, jeśli w głowie byłoby pusto. Czułbym się chyba wręcz samotnie uprawiając seks z taką dziewczyną. No bo skoro nie można porozmawiać (na poziomie) to tak jakbym był sam a nie z drugą osobą. Wyobrażam sobie seks tylko z inteligentną dziewczyną, z kimś kto będzie dla mnie partnerem intelektualnym, kto będzie w całym tego słowa znaczeniu osobą!!! Nawet jeśli będzie trochę mniej ładna. Nie wiem, chyba coś ze mną nie tak:)

Gość jesteś jak najbardziej
normalny, tylko skąd się wziąłeś? nigdy jeszcze nie spotkałam kogoś takiego, a czekam na takiego człowieka całe życie :)

Jesteś normalny, ma tak wielu ludzi, w zasadzie nawet zaryzykowałabym stwierdzenie, że większość, ale nie zaryzykuję, bo internet zaktualizował moje spojrzenie:P Ale mam tak samo. Tylko trudno znaleźć taka osobę. A nawet jak się znajdzie, to jeszcze nie gwarantuje sukcesu:(

Gość agugulkaaa
cos niesamowitego... jestes moim idolem:):):)

Gość no no zgadza się
raz się to nazywa 'być nienormalnym' , drugi raz 'być normalnym' zależnie od okoliczności. nie uważam się za paszteciarkę :-) nie uważam się za piękność :-) no przeciętna dupa i co z tego?

Gość Fensterr
Naprawdę mi bardzo miło jak tak mówicie:) A napisałem po prostu to co miałem, że tak powiem w sercu:) Myślę, że to co jest największym przeżyciem w seksie to właśnie te emocje spowodowane tym, że robi sę coś takiego (seks) z drugą osobą, która na nas patrzy, która czuje, która jest osobą:) A gdyby robić to z kimś kto jest ale tak jakby go nie było ( a niestety znam takie osoby) to...nie wiem, samotność, rozczarowanie, niesmak..nie można byłby się z ta osobą dzielić swoimi emocjami..

Gość ciao bejbe

Gość wypal paczke fajek
tak bo jak bedzie Ci robic loda lub bedziesz ja posuwac na pieska to na pewno bedziesz bral pod uwage jej iloraz inteligencji. Przestan teoretyzowac i znajdz sobie kobiete.

Gość jesteś jak najbardziej
w seksie jak w seksie ale po nim :) seksić każdy może lecz nie każdy potrafi o nim rozmawiać, tzn. mówić czego np.pragnie w danej chwili. przeżywać emocje w seksie to chyba każdy potrafi ;) [nie wiem tego jeszcze ale mam takie wrażenie]

Gość tiaaa - jaaasne
hłe hł e h ł e..... niezła śmiema -gartuelszyn dzizesss - sorki nie wierzę

a czy Ty autorze czasem prawiczkiem nie jestes? bo to taki troche znajomy mi problem :) z tym że mi to wtedy gdy byłem jeszcze prawiczkiem to szukałem inteligentnej dziewczyny (takiej jaka Ty opisujesz) mogłem dymac glupie szmaty poznane co sobote na wiejskich imprezach ale ja gamoń czekałem na wielka \"inteligentna\" miłosc. :P a teraz uwazam ze stracilem tylko czas :o jesli chodzi tylko o seks to mozna to robic z kimkolwiek. byle laska była dobra w w te klocki no i przede wszytskim zeby podniecała. tu chodzi o dymanie (wyzycie sie) co innego gdy sie szuka partnerki nie tylko do seksu. no wtedy fajnie jest jesli jeszcze z \"taka\" idzie o czyms pogadac :)

Gość powtorze bo tak jest ze..
jestes nienormalny :-O idz sie leczyc!!

Gość 2CRAZY4U
Jesteś najzupełniej normalnym kolesiem( a raczej normalnie wyjątkowym:classic_cool:):) I cieszę się, że tacy jeszcze w ogóle istnieją i nie boją się wyrażać swojego zdania. Suuuper:)

Gość to wszystko prawda
ale gdy powstanie dylemat, czy wnieść wkład do puli genetycznej gatunku z osobnikiem o właściwościach intelektualnych nie najwyższej próby, czy nie wności go wcale. Co wtedy zrobić?

Gość do figo-fago
ile masz lat ????????