Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k******************

ciąża. test. spóźniająca się miesiączka.

Polecane posty

Gość k******************

wiem, że to bez sensu pisać o tym tutaj, bo tak naprawdę nikt mi nie powie czy to może być ciąża czy nie, ale muszę się z kimś tym podzielić, bo zwariuję. Sytuacja wygląda tak : poprzednia miesiączka spóźniła mi się 9 dni, w 7 dniu cyklu kochałam się z facetem bez zabezpieczenia, ale nie doszło do wytrysku. Okres spoźnia mi się tydzień, wczoraj zrobiłam test, wyszedł negatywny, po pewnym czasie jednak pojawiła sie druga jasniejsza kreska. Juz czytalam ze to nie musi oznaczac ciazy, ale ja martwie sie teraz ze jej nie zauwazylam wczesniej, albo za szybko odczytalam wynik. Wiem co odpowiecie, zeby zrobic jeszcze raz isc do lekarza... Zwyczajnie chcialam sie z kims podzielic moim lekiem. Pozdrawiam.

Hej, ja w lutym brałam postinor, po 4 dniach dostałam krwawienia które przypominało miesiączke. 11 marca powinnam dostać okres- nie dostałam do dzisiaj, zrobiłam dwa testy po 4 tygodniach od stosunku- negatywne... Niektórym dziewczyna nawet miesiac sie spóxniało od tego krwawienia popostinorowego wiec ja cały czas czekam, tymbardziej, ze test powinien byc wiarygodny. Jak nie dostane okresu do Pon to idę do ginekologa, jestem dobrej mysli bo postinor to bomba hormonalna ale mam pewne obawy, bo nic nie jest 100% pewne.

Gość k******************
ja nie bralam zadnych tabletek po. Bylam przekonana ze bez wytrysku nic nie bedzie. A teraz cala sie trzese...

Zrób test jeszcze raz! najlepiej za chwilę! Jesli jesteś w ciąży, to test to wykryje! jesli wyjdzie negatywny, powtórz za kilka dni! Pozdrawiam, głowa do góry🌼

Gość klopsic
jak można zajść w ciążę bez wytrysku do środka! Boże ratuj takie niedoświadczone panny!

Gość k******************
powtorzylam test, wyszedl negatywny. Jeszcze w weekend pojde do lekarza jednak. Wiem, że to prawie nie mozliwe, juz po raz setny nie musi mi powtarzac tego kolejna osoba! Ale mysle ze tylko ktos kto to przezyl, bardzo sie bal i wie, ze popelnil najgorsza glupote jaka mogl popelnic, mnie zrozumie. Wcale nie oczekuje tu wsparcia i pocieszenia bo wiem ze go nie znajde.

Gość iwa30
k****************** -ja równiez tak miałam w zeszłym roku.nie mozna odczytywać testu po upływie 30minut.mi równiez tak kiedys pokazała się druga jasna kreska A za dwa dni dostałam @,wiem ze nie było wczesnego poronienia.Wydaje mi się ze nie jestes w ciąży,moze te opóznienia sa skutkiem stresu:(ale jesli chcesz byc pewna to idz do gina dowiesz sie od fachowcy.