Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bierka123

Tusz do rzęs co daje na maxa teatralny efekt!!!!

Polecane posty

Gość bierka123

bardzo bym chciała taki wreszcie znaleźć, jednak nie jest to taki proste, niestety... Obecnie używam telescopica, jest nawet ok ale czegoś mi w nim brakuje. Może macie jakis sprawdzony tusz co daje efekt jak z reklamy;) I żeby był bardzo czarny! Z góry dzieki.

na reklamie to maja doklejane rzesy :P ale polecam Ci tusz ktoremu jestem juz wierna kilka lat-maybelline volume turbo boost:) uwilebiam go:)

Gość lllalalalal
lash architect:) loreal

Gość bierka123
wiem, ze w reklamach to ściema, ale może uda mi się wreszcie znaleźć jakiś co bedzie mnie zadowalał. maybelline volume turbo boost kiedyś miałam, ale trafiłam chyba na jakiś stary bo sie kruszył i osypywał:( ale moze powinnam dać mu jeszcze jedną szanse... lash architect ten tusz to dla mnie jakaś makabra! nie umiałam się nim malować. Może to zależy od rodzaju rzęs?? Mam dość długie i gęste, ale mimo to ciężko uzyskać mi wymarzony efekt.

Witam...najlepszy efekt daje \"zalotka\" monza ja kupic za grosze i jest naprawde widiczny efekt.Ja uzywam ,potem dokladnie tuszuje i rzesy mam ekstra!!!

lash architect , tez uważam , że najlepszy jaki miałam . Jak pomalowałam pierwszy raz nim rzęsy to wypowiedziałam magiczne słowo , ,,o kurna,,:D

Gość DERFT
A MAYBELINE LASH STYLIST? DLA MNIE SUPER, A Z ZALOTKA TO JUZ WOGOLE!

Gość PIN i NIP
spróbuj umalować rzęsy, zaczekaj aż tusz podeschnie, przeczesz taką specjalna szczoteczką do rzęs, i pomaluj jeszcze raz.

Gość anipacka
ASTOR AIR MAX MASCARA CURVED BRUSH polecam :)

Gość nonononono
no no