Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hey Baby Hey

Dostaecie prezenty od swoich facetów?

Polecane posty

Gość Hey Baby Hey

Tak poprostu, bez okazji? Jakąś bizuterie, kwiaty, bieliznę? Placa za jakieś fajne cuchy czy ekstra kosmetyki? Ja od swojego faceta przez 2 lata trwania zwiazku dostalam tylko kwiaty na urodziny. Nazwijcie mnie materialistką, ale zazdroszcze kolezankom, ktorym faceci kupuja samochody, brylanty, drogie zegarki...

Ja też dostaję tylko kwiaty na urodziny albo w dzień kobiet.....chyba nigdy nie dostałam prezentu bez okazji...hm...smutne ale prawdziwe!

Gość jestem w pracy_ona
oczywiście nie chwaląc się itd. ale na ost urodziny mój mąż mnie całkowicie zaskoczył..ja nic o tym nie wiedziałam... w dniu 30 urodzin spoznial sie z pracy..bylam wsiekla jak osa..jak tylko wszedl do domu to powiedzi wszystkeigo najlepszego kochanie, nie zapomnialem o Tobie.. a prezent jest przed oknem... o ludzie..myslalam, ze zawalu dostane.. nowe auto z taka zajebista czerwona kokarda przewiązane.. wszystko sam pozalatwial..a ja nic nie wiedzialam..planowalismy kupic auto uzywane dla mnie jakies tam kwoty bo stare sprzedalam..a tu masz Ci los..

zawsze daję prezenty i głównie bez okazji bo okazją jest to że się z kimś spotykam

Gość Hey Baby Hey
Jestem w pracy_ona- no to niespodzianka musiala byc. Moja sasiadka dostała na gwiazdke od swojego meza nowiutkiego Mercedesa- mowiac szczerze skrecalo mnie z zazdrosci widzac to cacko przewiazane czerwona kokarda na podjezdzie... Pogratulowac męża :)

magdzia ja nawet na dzien kobiet chwasta nie dostałam :o

Gość ja w ubiegłu wtorek
dostałam od mojego miska 2 pary kolczyków, a jutro ide do fryzjera i upiera sie zeby za niego zapłacić:D

Gość jestem w pracy_ona
w sumie to sama nie wierzylam co on zrobil..ale to chyba jestem dumna ;) a co lepsze wplacil 70% gotowki a 30 % wzial na siebie w kredycie i nie chce mi powiedziec ile cos takiego kosztowalo :P kochany jest..zawsze ma szalone pomysły tylko ja taka wredna jestem, bo czasami bez powodu się na niego złoszczę, a on wszystko obraca to w zart chociaz woiem, ze gdzies go pewnie to boli.. mercedesa to nie mam, ale tez jest czym jezdzic ;)

tylko kwiaty 2 razy bez okazji, i raz mi kuupił jeden ciuch a no i misia na mikolaja no ale dostalam go duzo wczesniej heh chcialabym dosc od niego jakis ciuszek zebysam wybrał itd albo duzego misia

meaaa ...w zeszłym roku też nic nie dostałam ....no może oprócz \" wszystkiego najlepszego kochanie\".,a później słuchałam opowieści koleżanek o ich prezentach i romantycznych kolacjach...no ale co poradzić?...mój mąż jest mało romantyczny...hm...on wogóle nie jest romantyczny!!!

frk- przekupujesz kobietę, żeby zechciała się z tobą spotkac ponownie?:)

ja ostatnio dostałam takie pomaranczowe plastikowe serduszko z bursztynami w środku, kicz na całego, ale daje się nosić do czarnych ciuchów :D no, ale moj syn ma dopiero 11 lat i jeszcze trochę niewyrobiony gust :D:D:D

ja bardziej lubię robic prezenty niż je dostawac- mam dosyć wybredny gust:D

Gość jagutka..
yhy..maz mi kupil samochod.. jest czym pohasac..

jak jesteście nieatrakcyjne to nie dostajecie prezentów tylko ślicznotki dostają prezenty

Gość dostałam dzisiaj
kłamstwo:o

Doprawdy jasssssssssssssssssne :D powiedziłabym, że nic nie daję to miałabyś okazję napisać: skąpiec :D

Gość Walnięta po całości
Od wszystkich byłych facetów dostawałam prezenty. Od obecnego absztyfikanta nie dostalam nic, ale spotykamy sie chyba ze 2 miesiace. Ani kwiatkow, ani tym bardziej samochodu :classic_cool:

Gość ja też chcęęę
Ciekawe czy Ty byłabyś w stanie ot tak, bez okazji co jakiś czas wydawać na swojego faceta ciężko zarobione pieniążki. Ładna biżuteria, ciuchy, bielizna do najtańszych nie należą, a oczekiwanie takich prezentów jak dla mnie zakrawa na sponsoring :o

Gość przecietna zona
Moj robi mi prezenty. Dwa razy kupil mi komorke, kupil tez zegarek na reke, od czasu do czasu jakis ciuszek. Nie sa to jakies super drogie prezenty, ale praktyczne no i kupione z sercem:)))

Gość prezentów mi raczej nie kupuje
nawet o urodzinach potrafi zapomnieć :o ale i tak pieniądze mamy wspólne, więc sama kupuję sobie biżuterię i bieliznę takie jakie mnie się podobają. :D

Gość KATOLIKANKA
Nowy samochód co trzy lata mi kupuje a ja bym wolała coś innego bo mnie auto nie jest tak potrzebne

Gość a czy wy często
robicie swoim facetom bez okazji prezenty??

Gość buhahahahahhaha
No ja nie moge- mąż kupuje żonie drogą biżuterie- sponsorig :D Dooooobre :D:D :D Powinien jej kupic ekskluzywny proszek do prania, aby jego gacie i skarpetki byly zawsze swieże, no a na jakąś rocznice to odkurzacz piorący albo robot kuchenny wielofunkcyny. :D

Gość paz
zrobilam mu prezent bez okazji mimo ze studiuje i kasy mam malo. on nic mi nie kupil na Boze Narodzenie ani na Urodziny! wczesniej pytal co mi kupic obiecal niespodzianke... no i byla niespodzianka NIC. Na Wielkanoc dostałam toster taki do kanapek (chialam kiedys kupic ale na prezent?)

Gość jak dla mnie to obciach
ja dostaje kwiaty za kazdyym razem kiedy do mnie przyjezdza czyli co tydzien. :)