Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość priscilla...

JAK ZNISZYĆ SŁOMIANY ZAPAŁ?????

Polecane posty

Gość priscilla...

nie nawidze sibie za to.mam tyle planów, tyle chce zrobić.uwielbiam zdrowy tryb życia zdrowe jedzenie, ale nie trzymam się tego.chciałabym schudnąć 5 kilo, chciałabym pic szklanke wody z cytryną codziennie rano, chciałabym codziennie zrobić chociaż 20 brzuszków. no i wogóle tyle bym chciała.postanowie sobie i d....2 dni i jest po planach. nie wiem jak to się dzieje, nie chce mi się??leniwa jestem??/to jest okropne uczucie. doradzcie jak to zrobic żeby być konsekwentną???da się????prosze bo już głupieje

Gość głupota
Wystarczy odrobina silnej woli i motywacja, a wlaściwie dlaczego tak się dzieje,moze to wogóle nie jest potrzebne takie uzaleznianie się od figury.pozdro!

Gość świeża posiadaczka zmywarki
wex sobie z tych wszystkich rzeczy jednoą. Jedną jedyną i od niej zacznij konsekwentnie,aż do skutku aż uda ci się np przez miesiąc wytrwać potem dołóż kolejną, ale też tylko jendą i skup się na niej

Gość tylko
jedno postanowienie ale do końca

czynność 21 razy powtórzona staje się nawykiem sposobem na zapał są ramy czasowe i cel -- jeśli od jutro w nieskończoność masz pic wodę, zdrowo jeść, ćwiczyć itd -- to zostaje tylko nieskończoność lepiej sobie powiedzieć: do konca miesiąca schudnę 2 kg, do konca miesiąca będę ćwiczyć przynajmniej 15 min. dzienie itd. w tedy jest prościej. Dopiero jak osiągniesz cel, stawiasz sobie kolejny, ale też ograniczony czasowo. A i nie zapomnij się nagrodzić za to, że Ci się udało. Najlepiej już na samym początku wymyśl sobie nagrodę: np. w dniu w którym osiągnę cel idę na zakupy i kupię sobie nową bluzkę, ulubiony perfum, czy co tam jeszcze -- to zawsze jest dodatkową przyjemną motywację. a co do picia codziennie rano wody z cytryną -- to najlepiej jeśli jest to woda przegotowana z cytryną i odrobinką miodu - skoro już ma być zdrowo to niech będzie :))