Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystjan

Pierwszy raz z obcą?

Polecane posty

Gość krystjan

Mam 19 lat. Mozliwe, ze uda mi sie umowic z obca kobieta, starsza o pare lat, ktora mnie rozprawiczy. Nie wiem czy dobrze robie, czy nie bede mial wyrzutow sumienia. Nie znam jej w ogole. Pewnie nawet sobie nie poradze...

Gość dowartosciowac sie chcesz
odjebalo ci??????????????????

Gość krystjan
Nie, chce przestac byc prawiczkiem.

Gość dowartosciowac sie chcesz
19 lat masz to nie wstyd chlopcze

Gość Nielubiaca cwaniakow
No a co powiesz tej jedynej jak ja spotkasz ? "Wiesz, nie chcialo mi sie czekac na milosc, wolalem z obca baba "

Gość
Bogowie, na dziewicę i tak szans nie masz (przynajmniej jeśli wierzyć w mądrości forumowe) więc jak chcesz wsadzić to wsadź. A z wyrzutami każdy musi sam sobie radzić. Tylko sam zadbaj o prezerwatywy. Ze starszymi kobietami trza uważać ^^

Gość do Nielubiaca cwaniakow
na dziewice i tak nie trafi pewnie, wiec po co ma czekac, dla kogo sie ma szanowac

Gość svfdvsfdv
Obcych lepiej nie dopuszczać do swojej sfery intymnej. To już nawet nie kwestia moralności ale bezpieczeństwa własnego.

Gość krystjan
Mam ogromne watpliwosci. A najgorsze jest to, ze nie jestem ani brzydki, ani glupi, a porywam sie na taki desperacki krok :/

Gość suffer
weż sobie jjuż lepiej jakąś młodą laskę i poeksperymentujcie, a nie tam o jakieś starej raszply marzysz... brrrrr... jeśli się zdecydowałeś że Twoj pierwszy raz bedzie tak wygladał to moim zdaniem lepiej zajmij si ę "rękdziełem" i poczekaj na wybrankę, a nie "kupowankę"

Gość krystjan
Przeciez dopiero temat zalozylem xD

Gość Nielubiaca cwaniakow
do "do Nielubiaca cwaniakow" - Chyba sie troche mylisz ;) Albo to ja jestem wyjatkiem. Stracilam dziewictwo w wieku 21 lat, dla niego tez bylam pierwsza, i bardzo bylam z tego powodu szczesliwa, ze razem odkrywalismy swiat seksu :)

Gość głupi pomysł
Dzieck czy Ty oszalałes od tej zmagazynowanej spermy. Lepiej tak jak ktos Ci juz radził znajdź dziewczyne w swoim wieku i razem zadziałajcie. To powinno byc miłe wspomnienie...

Gość suffer
eee tam , szkoda prącia! jeszcze trypla złapiesz od takiej damy i już sobie nie podziuplujesz...

Gość krystjan
Ale moze jak bym byl juz rozprawiczony to latwiej byloby mi kogos znalezc, a tak mysl o tym, ze jeszcze nie uprawialem seksu bedzie mnie paralizowala. Nie wierze, ze znajde dziewice :(

Masz okazje to jedź i zerżnij picze, nad czym debatujesz? :o Po pierwszym razie nabierzesz pewności siebie, to zaczniej głuszyć swoje kolezanki :classic_cool:

Gość suffer
a musisz koniecznie dziewice? ja też marzyłem o dziewicy, ale nie udało się, i wcale z tego powodu nie narzekałem, jeśli będzie naprawdę do siebie coś czuć to zapomnisz o stresie...

21 lat to nie az tak pozno na pierwszy raz. ale on i tak juz na dziewice pewnie nie trafi, wiec nie musi sie oszczedzac

Gość krystjan
Zastanawiałem się jeszcze jakby to było z innym facetem. Czy jest jakaś różnica między seksem z facetem, a kobietą?

jesli wybranka nie bedzie dziewica na 90% to nie oplaca mu sie na nia czekac. a zreszta lepiej przespac sie z dorosla kobieta, ktorej chodzi o sam seks, niz wykorzystac i zbalamucic malolate, naopowiadac jej o milosci, przeleciec i rzucic, a ona bedzie potem rozpaczac pol roku albo i dluzej

Gość suffer
krystjan co ty pieprzysz??? teraz o facecie myślisz? weż się chłopie zdecyduj: albo wolisz w kakao albo myszka...

to na pewno byl podszyw. niech sie rozprawiczy w agencji, albo z jakas puszczalska szmatka, bo i tak jego przyszla milosc zycia pewnie dziewica nie bedzie

Gość krystjan
To nie podszyw ;-) Sam już nie wiem czego chcę. A jeżeli starsza pani będzie dziewicą, a mnie powie że nie jest? wtedy będzie niefajnie chyba.

Gość krystjan
Wy juz wiecie co jest podszyw, a co nie :) nie mam bizka na punckie dziewicy, mi tam wszystko jedno, nie bede robil wyrzutow dlatego, ze kogos wczesniej miala. Ale w takiej sytuacji byloby mi glupio... Myslalem o jakiejs prostytutce, ktora przyjmuje w mieszkaniu, no ale znalazla sie okazja ze starsza... Nie wiem zobaczymy, to nie jest jeszcze pewne na 100%.