Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewfewqdwed

mój mąż uwaza, że jestem nimiła do jego mamy..czyli mojej teściowej!

Polecane posty

Gość fewfewqdwed

dzisiaj zabrała mnie do sklepu i kupiła rożek i becik...mówiłam, jej ze becika nie potrzebujemy(taki koronkowy biały-jak ona mowi, bedzie pasował do chrztu).Mielismy juz nagrane, ze kolezanka pozyczy nam becik do chrztu jakby co, a ona sie wpindala i kupuje jeszcze taki starmodny.Ciesze sie, ze chce pomoc, ale nic na siłe.Po prostu był nam niepotrzebny i niepotrzebnie wydawała swoje pieniadze!!a nie był tani.Wiec byłam dzisiaj troche moze naburmuszona przez, to i jak zaprosiłam ja na kawe, musiałam wysłuchiwac jej rad, jak mam dziecko układac, jak rożek wiązac.itd..troche mnie to zirytywało, bo chciałabym pewnie sie wtracac,co i jak konkretnie mam robic.Moj maz nie widzi problemu, bo jest pupilkiem mamusi,choc wiekszosc jego rodzenstwa, z dysntansem pochodzi do ich matki, bo bywa czasem upierdliwa.Rozumie, ze to starsza, osoba, maz mi tłumaczył, ze to starsza osoba, ze byłam dzisiaj niemiła i jej odburkiwałam, a ona z dobroci serca kupiła nam cos do dziecka.Rozumie podziekowałam, jej, ale wcale nie chciałam becika, dziecko urodzi sie w lipcu bedzie na pewno goraco!!!Do tego czasem mnie naprawde denerwuje ta tesciowa, jest taka dewotka, powiedziala mi kiedys, ze jak chodze w sobote do koscioła, zeby nie isc w niedziele to mam wielki grzech!!:(

Gość fewfewqdwed
czasem mam wrzenie, ze jak tesciowa cos kupuje w prezencie to znaczy, ze chce się porządzic:)pozniej u nas..bo powiem, zobaczcie ja wam kupiłam to i to, wiec mam prawo głosu!

Gość fewfewqdwed
i w koncu dalam jej z bani,wyszarpalam za marne włosięta i pare razy poczestowalam solidnym kopniakiem,a moj mąż ,że jestem dla niej niemila,pojebało go,nie ?

Gość fewfewqdwed
nastepnym razem nasram jej do zupy:o

wytlumacz jej że ci się to ni epodoba To wy jesteście rodzicami dziecka a nie ona nie pozwól sobie wejść na głowę bo bedziesz mieć jeszcze większy problem niż masz

Gość fenfewqdwed
onfim i dojebac jej znowu? Też tak myslę.

14:44 fewfewqdwed i w koncu dalam jej z bani,wyszarpalam za marne włosięta i pare razy poczestowalam solidnym kopniakiem,a moj mąż ,że jestem dla niej niemila,poj**ało go,nie ? 14:44 fewfewqdwed nastepnym razem nasram jej do zupy te dwa wpisy są podszywacza!!

Gość robisz z igly widly
a poza tym bylo obejrzec tesciowa przed slubem

Gość fenfewqdwed
idę jej przykopać 🖐️

Gość fenfewqdwed
a potem miotłe miedzy gice i ją w kosmos wykopię

Gość fenfewqdwed
męzowi tez dokopię,za bardzo się sadzi:classic_cool:

Gość fewfewqdweddwwqde
podszywaczu kiepsko sie starasz, niesmieszne te teksty, żałosne, mało tworcze

Gość fenfewqdwed
tez tak uwazam,że ten co pisze na czarno:podszywacz,mało sie stara i jest nudnawy:classic_cool:

Gość fenfewqdwed
zaraz i jemu dokopię :classic_cool:

Gość fewfewqdweddwwqde
a czy wy lubicie swoje tesciowe??