Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solariss

Seksualna przygoda z Nimfomanka

Polecane posty

Gość solariss

zaprosilem znajoma malolate na cole do knajpki, zeby pogadac o pewnej imprezie. Posiedzielismy troche kupilem jej hamburgera i odwiozlem ja auktim do domu, kiedy sie zegnalismy sama od siebie dala mi buziaczka, popatrzyla w oczy i zaczela sie calowac, dlugo to nie trwalo bo po chwili poczulem jak mi piesci malego ustami , w koncu sciagnela mi spodnie i poszla na calego, lizala mi jajka, peniska a przy tym glosniej stakala ode mnie. jak dochodzilem i tryskalem jej do buzi , to wrecz krzyczala . Byla bardzo napalona skonsumowala calkowicie mój orgazm i chcialem jej polizac muszelke , to powiedziala ze sie wstydzi bo jest jeszcze za mloda, 14 lat dopiero ma. To ja pytam .. jest to normalne??? . nimfomanka robi loda i nie chce nic w zamian?. chyba trafilem na Kochanke wszechczasow..

oj tak wyobraźnia działa ale jeżeli to prawda to ci jaja powinni obciąć

Gość dresiarkożerca
jesteś !!!

Gość ostrrry
dziewczyny , dajcie chlopakowi spokuj , przezyl fajna przygode i co go atakujecie? . Ja to zrozumialem ze ta malolata sama sie dostawila do niego..taak?mam racje? i co , facet jest winien? a czego niby? byla napalona i chciala zaczac swe zycie erotyczne , zeby sie pochwalic przed kolezankami napewno. A reszta moze tylko pomarzyc. zadbajcie bardziej o siebie, to tez moze ktos was zauwazy. tyle.

Gość dresiarkożerca
dresiarko czy lizanie twojej cipki to przestepstwo?

Gość ostrrry
to ja tez mialem raz w zyciu dziwna przygode, ale prosze nie smiejcie sie oki? opalalem sie na lace przy stawie na kocu , przyszly takie fajne laski i sie rozlozyly kocem obok mnie , no i zaczelismy se gadac troszke, poprosilem te jedna girl zeby mi olejkiem plecy nasmarowala, i zrobila to bez problemu , przewrócilem sie na plecy spowrotem a ona zapytala czy nasmarowac reszte? glupio sie poczulem ale powiedzialem TAK , i nasmarowala mnie z przodu , kolezanka jej udawala ze nic nie widzi . Bez pytania ta dziewczyna sciagnela mi slipy i zaczela trczepac mi malego.... bylem w szoku!!!! zrobila mi loda i wskoczyla na mnie jak na rumaka. kochalismy sie chyba z cala godzinke, potem pocalowala mnie na dziekuje i poweidziala cos na ucho swej kolezance. Po chwili jej kumpela mnie dosiadla i tez mnie ujezdza. normalnie cyrk na kocu. pojebana sytuacja. fajnie bylo ale po wszystkim czulem sie wykorzystany. takie mam wspomnienia z wakacji 2006r. co wy o tym myslicie? jak sie mialem zachowac? bo juz sam nie wiem co o tym myslec.

chłopie jeżeli to prawda to czym się zadręczasz hmmmm ?? Ciesz się że miałeś przygode i wracaj na to same miejsce albo lepiej powiedz gdzie to było hehe

Gość ostrrry
miało być przyszły dwie fajne zwisające laski dwóch wielkich murzynów którzy mnie bolcowali w anus cały dzień :)

Gość ostrrry
jak mnie zobaczyli odrazu im lagi stanely :)

Gość superekkk
nie no , faktycznie chlopie , to ja bym sie nie zadreczal na taka fajna przygoda, chyba kazdy normalny i zdrowy facet marzy o takim seksie z dwoma laskami. ps- a te lesby co sie podszywaja i pisza glupoty to sa malolaty.. co im jeszcze smierdzi miedzy nogami i moga se tylko pomarzyc i palcem posmerdac po smierdzacej cipie...he he he . spoko ostry . pozdro

Gość ostrrry
superekkk to ja :) proste :classic_cool:

Gość wawakoko
speirdalajcie SMIERDZACE DRESIARKI , umyjcie se te okropne cipy i zadbajcie o siebie, bo sami siedzicie przed netem i marzycie o chlopaczkach, ale ktory by chcial takie wariatki i okropienstwa jak wy????he he he . powodzenia w EDUKACJI!!!!

Gość ostrrry
wawakoko to ja ich uwielbiam murzyńskie knagi :)

Gość SzczeryOn
malolaty DO KSIAZEK!!!! a nie przeszkadzajcie doroslym ludziom w powaznych rozmowach!! . widze ze ciagle tu buszuje jedna a ta sama malotala-UKRYWAJACA SIE POD PAROMA NICKAMI, wredna jestes, straszna nudziara musisz byc ze nie masz przyjaciol i nikt cie nie kocha wiesz....brak mi slow.

Gość drresiarka
a ja czasem lubie lizac swoim kolezankom cipki, bo co mi innego pozostalo z zycia.... nikomu sie niepodobam, smierdze z daleka , bo sie myje tylko od swieta, miedzy nogami mam DUUZEGO SMIERDZACEGO JEZA , ktory sie nikomu nie podoba- bo wszyscy uciekaja daleko na sam widok, a na smród tymbardziej, i CZASEM WSADZAM SE ZIELONEGO OGÓRASA Z Warzywniaka , jest wtedy wesolo , sztuczny orgazm warzywkowy . polecam wszystkim - SAMOTNYM SMIERDZACYM DRESIARKOM Z PACANOWA!!!!!

Gość drresiarka
takie mam juz zycie przejebane , jak nie LEZBIJSTWO TO WIRTUALNE KURESTWO NA NECIE , kto by mnie tam chcial. he he he he eh he he eh eh he he he he he he he.

Gość onanizator internetowy
Jadę pod wasze texty :classic_cool: