Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewfewqdweddwwqde

ja chce mieszkać w dużym mieście, a mąż nie!jak go przekonac!

Polecane posty

Gość fewfewqdweddwwqde

zeby wyniesc sie z tej wiochy i wyprowadzic do duzego miasta.. jak go przekonac?jakie są plusy duzego miasta?

Gość kolejne wieśniaki ciągną
do miasta :o 🖐️

Gość fewfewqdweddwwqde
nie jestem wiesniakiem, własnie, jestem stworzona do zycia w miescie, mieszkam w malym miasteczku, gdzie wszyscy sie znaja i obgaduja, marzy mi sie anonowosci w tłumie, lubie rozrywke..taka jak teatr, kino, clubbing..a tyu jest nuda

Gość fewfewqdweddwwqde
hhahah do ruchania?ja pierdole, to chyba jakis wiesniak pisal..chyba nie rozumiesz, ze ktos po prostu moze lubic zycie na duzych obrotach..bez ruchania..czyli teatr, kino..cos co rozwija

Gość a jakie ty znasz te wysokie
obroty :p ? chyba tylko te obroty w które byłaś wprawiana w stodole przez lokalnego amanta :classic_cool:

Gość martinez sanchez
ja cie rozumiem tez nienawidze nudy. na wsi bym chyba zdechla. a jak go przekonac, hmm nie wiem czy dasz rade jak lubi cisze i spokoj. moze przeprowadzcie sie na jakies peryferia. jakis domek i do miasta blisko

Gość fewfewqdweddwwqde
w jakiej stodole mieszkam w małym miasteczku, tu nie stodół jakbys chciała wiedziec:)

Gość alka1234
a ja bym chciala na wsi miec dom a nie w bloku sie gniesc,nawet glosniej muzyki nie mozna włączyć bo sie drą sasiedzi.mozna mieć na wsi kurki i swinki male jakiś sad wszystko swierze i swoje .