Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do kobiet co miały wielu

Żałujecie tego, że miałyście wielu partnerów seksualnych?

Polecane posty

Gość jak dla mnie wielu
to znajdz sobie meza co mial tez 18 kobiet, albo wiecej

Gość alicja z krainy termitow
ja mialam 10 facetow mam 31 lat, moj obecny mezczyzna mial przede mna tylko jedna ma 23 lata. Jemu nie przeszkadza moje doswiadczenie, mi jego niedoswiadczenie. Zeby nie bylo, ze jest ze mna tylko dla seksu, jestesmy ze soba prawie 2 lata a od roku mieszkamy razem. Nie kazdy ma pierdolca na punkcie dziewictwa czy bylych partnerow obecnej kobiety. Nawet nigdy do glowy mu nie przyszlo zapytac z iloma spalam, nie jego interes z reszta, tak jak nie intereuje mnie ile kobiet facet mial przede mna.

Gość jak dla mnie wielu
ja uwazam, ze facet powinien miec albo tyle samo co kobieta, albo wiecej

Gość szarooka37
miałam ponad 10 i nie żałuję boniby czego????? faceci poza tym lubią doswiadczone kobiety w łóżku :-)

Gość szarooka37
miałam ponad 10 i nie żałuję boniby czego????? faceci poza tym lubią doswiadczone kobiety w łóżku :-)

Gość jak dla mnie wielu
lubia, ale jak sami sa babiarzami i mieli wiele kobiet

no nie wiem jak z tym doswiadczeniem bywa ale ja chodzilam z chlopakiem 6 lat i teraz jest moim mezem noi oczywiscie nie mialam zadnych innych mezczyzn tak blisko sama nie wiem czy mam tego zalowac wiem tylko ze moj maz przedemna mial dziewczyny z ktorymi sypial wiec czasem zaluje tego ze on byl moim pierwszym

Gość Oniiiiiiiiiiia
nie rozumiem dlaczego ktos pisze do kobiet ktore mialy kilku partnerow ze maja szukac sobie podobnych facetow...to dosyc dziecinne podejscie i smieszn spsosob pilnowania porzadku hehe :) ja nie wiem, mi to wyglada na strach i asekuranctwo :P mnie nie interesowalo nigdy ile kobiet mieli moi partnerzy...przeszlosci nie da sie zmienic, nie rozumiem tez zazdrosci o przeszlosc...jak bardzo trzeba byc niepewnym siebie zeby bac sie czyichs wspomnien.. nie zaluje, zaden z moich bylych nie byl zonaty ani zwiazany z inna kobieta wiec nikomu krzywda sie nei stala..pozdrawiam :)

jeszcze jedno zeby miec kilku facetow to chyba trzeba miec tez inny charakter noi temperament

Gość szarooka37
zapewniam cie ze kazdy lubi :-) Zreszta o czym tu mowa, nawet jesli on miał mniej, to nie musisz nikomu sie przyznawac ilu miałaś, poza tym jak facet mądry i nie jakiś zakompleksiony, to nigdy nie będzie cie oceniał przez pryzmat ilosci facetów w łóżku

Gość jak dla mnie wielu
zalezy mi na porzadnej, dobrze prowadzacej sie cnotliwej kobiecie co seksu uznaje tylko z milosci i nie idzie z kims szybko do lozka. poza tym jestem prawiczkiem i unikam kobiet z bujna przeszloscia

Gość jak dla mnie wielu
poza tym co innego kobieta tylko do lozka, a co innego kandydatka na zone

Gość Oniiiiiiiiiiia
a zreszta o czym tu dyskutowac...takie netowe dyskusje jakos zawsze prowadza do skrajnych opinii... czym jest to wszystko wobec miliardow istnien ludzkich, wobec wiecznosci i kosmosu i milosci? buziaki :)

czyli jak sie ozenisz to nadal bedziesz szukal kobiety do lozka bo zone juz bedziesz mial

Gość alicja z krainy termitow
unikasz kobiet z bujna przeszloscia bo sie najzwyczajniej boisz swojego niedoswiadczenia i tego, ze wypadniesz przy takiej kobiecie jak ostatni nieudacznik.

Gość jak dla mnie wielu
jak sobie pomysle, ze moja potencjalna kobieta mogla miec wielu partnerow to mi sie odechciewa szukac dziewczyny :o

a jeszcze jedno mozesz sformulowac jaka jest kobieta do lozka a jaka kandydatka na zone czym one sie roznia

Gość jak dla mnie wielu
nie boje sie porownania, bo wiem, ze ciepla, czula, wrazliwa, madra, kochajaca, porzadna, dobra, uczuciowa, inteligentna kobieta na pewno bylaby wyrozumiala i by wiedziala, ze jestem prawiczkiem i dalaby mi szanse, nawet by pomogla sie nauczyc. poza tym milosc jest wazniejsza od seksu i dlatego porownania sie nie obawiam. bardziej by mnie bolalo, ze ona by miala przeszlosc a ja nie

no a ja musze jakos z tym zyc bo wiem ze moj maz mial przedemna dziewczyny z ktorymi sypial

Gość jak dla mnie wielu
mnie nie interesuja kobiety tylko do lozka, bo nie uznaje seksu dla seksu, szukam milosci, ale czesc facetow szuka kobiet tylko do lozka i wiadomo wtedy sa inne kryteria, glownie wyglad, to jakie kobieta ma podejscie do seksu, cyz tez uznaje seks bez zobowiazan, czy jest jest przede wszystkim dobra w lozku itp.

Gość 67676
Ja mialam ok. 40, mój facet 2. Czy żałuję to nie, bo dzieki doświadczeniu jestem naprawdę świetna w łóżku.

Gość a jajajaja
juz dawno znalazlam i to nie twoja sprawa, palancie, jestem jego 2 i co z tego???

Gość ona18latek
jakbys kierowal sie miloscia nie zwracal byms uwagi czy kobieta miala partnerow czy nie.i nie rozumiem niektory podejscia ze kobiety ktore mialy wiele partnerow musza trafic na babiarzy,ktorym tylko seks w glowi,to one juz na milosc nie zasluguje?!

Ja mialam 3 facetów do łóżka (nie żałuje), facet z którym się spotykam jest prawiczkiem:)

Gość jak dla mnie wielu
babiarz w sensie facet, ktory mial wiele partnerek. takie kobiety zasluguja na milosc, ja ich nie potepiam. ale ja bym sie dziwnie czul przy takiej, wyc by mi sie chcialo jakbym myslal o jej bylych partnerach

Gość ona18latek
sa kobiety ktore czekaja na tego jedynego.wiec jeszcze masz szanse znalezc

Gość jak dla mnie wielu
pomimo, ze ciagnie mnie w strone kultu dziewictwa i czystosci, to dobrze wiem, ze to zle i nie moge sie tym kierowac w szukaniu kobiety, ale i tak mnie to meczy