Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do kobiet co miały wielu

Żałujecie tego, że miałyście wielu partnerów seksualnych?

Polecane posty

Gość milanastolateczka
a ja mam 17 lat..mialm 8 chlopakow z ktorymi tlyko sie bawulam..nie dpvhodzilo do sexu...czy to duzo??

Gość ona18latek
a ty jestes prawiczkiem z wyboru czy poprostu ci sie nie trafilo?sorry za pytanie

Gość jak dla mnie wielu
duzo chlopakow, ale zalezy co z nimi robilas. dziewczyna mogla miec duzo chlopakow, a nic z nimi nie robic intymnego

Gość jak dla mnie wielu
tak wyszlo, ze jestem prawiczkiem. jestem raczej niesmialy i nie umiem nawiazywac z kobietami relacji damsko-meskich, mam tylko kolezanki, ale dobrze z nimi zyje

Gość a jajajaja
pewnie jest oblesny brzydalem ktorego nikt nie chce, wiec tu potepia ludzi uprawiajacych seksik

Gość ona18latek
no wlasnie widzisz jak bys sie z kims bzyknal bys pewnie podlady zmienil:)

Gość jak dla mnie wielu
nie jestem zadnym brzydalem. jakby spal wczesniej z jedna dziewczyna to bym pewnie tez jednego bylego akceptowal, a z dwoma mialbym problem. poglady by mi sie nie zmienily, tylko "przesunely"

Gość jak dla mnie wielu
nie umiem nic zrobic z platonicznego uczucia do jakiejs kobiety (nikt poza mna nie wie, ze ja kocham)

Gość alicja z krainy termitow
"bardziej by mnie bolalo, ze ona by miala przeszlosc a ja nie" :D a co zazdroscilbys?

Gość jak dla mnie wielu
nie zazrdroscilbym, ale by mnie to bolalo i bym cierpial z tego powodu. jakby to wygladalo: ja prawiczek i kobieta, co miala kilku czy wielu partnerow, jak dla mnie to bylby dziwny zwiazek

Gość alicja z krainy termitow
a wiesz ile moglbys sie od takiej kobiety nauczyc? ile mogla by ci dac rozkoszy i niezapomnianych chwil?

Gość jak dla mnie wielu
liczba partnerow nie zawsze swiadczy o doswiadczeniu. poza tym nie tylko o seks mi chodzi. ja chcialbym miec tylko jedna partnerke seksualna w zyciu, wiec dlaczego jako wybranke mam sobie brac ta po wielu partnerach?

Gość jak dla mnie wielu
pytanko jedno mam dlaczego tak czesto jest, ze kobiety doswiadczone, co mialy wielu partnerow bardzo czesto na zyciowego partnera wybieraja faceta, ktory np. mial wczesniej 1-2 partnerki, albo nawet wcale? a dotychczasowi kobieciarze, co mieli wiele partnerek czesto wiaza sie z kobietami o skromnej przeszlosci, albo nawet z dziewicami?

Gość upupuppppppp

Gość do gory do gory

Gość Prawiczek po części ma rację
W takich sytuacjach faceta może to boleć i drażnić, to stare jak świat. Jeśli facet będzie czyściutkimi prawiczkiem to kobiety choćby z najmniejszym doświadczeniem seksualnym będą mu się kojarzyć ze zdzirami, jeśli tylko pomyśli sobie, że taka może mu się trafić, a nie czyściutka dziewica. Tacy dostają białej gorączki, jak sobie pomyślą, że mogą dostać od losu kobietę już z jakaś przeszłością seksualną zamiast dziewicy

Gość jak dla mnie wielu
no moze bez przesady, ale na pewno troche by mi przeszlosc kobiety przeszkadzala, zwlaszcza bujna

Gość upupuppppp

Gość a jak facet jest prawiczkiem
mimo wszystko lepiej zeby kobiety co mialy wielu partnerow trafialy na facetow co mieli wiele kobiet :P

załuje ale tego że moja narzeczona miała 2 partnerów przede mną do tego stopnia że nie mam ochoty z nią się żenić

załuje ale tego że moja narzeczona miała 2 partnerów przede mną do tego stopnia że nie mam ochoty z nią się żenić

a ty nano byles prawiczkiem?

wstydzisz sie odpowiedziec na to pytanie?

Gość ale o czym ta dyskusja
bo jak dla mnie bez sensu, w koncu w tym temacie nie ma jednej odpowiedzi pasujacej do wszystkich, bo przeciez to qrw jest bardzo subiektywne i zalezy od naszych gustow, pogladow, upodoban, prorytetow-tych chyba przede wszystkim-na co mi prawiczek, jesli np bylby głupi, nudny i bez ambicji, jak dla mnie w ogole zagadnienie czy lepiej miec wielu czy wrecz przeciwnie w ogole nie podlega dyskusji-z powyzszych powodow.

to trochę poniżające ozenić się z używana, a doswiadczony mężczyzna nie jest dla kobiety problemem

w ogole nie wiem na prawiczek bylby kobiecie co miala wielu partnerow. mam nadzieje, ze na taka nie trafie

to trochę poniżające ozenić się z używana, a doswiadczony mężczyzna nie jest dla kobiety problemem

Gość Karolinkaaa23lat
Nano ma racje ja osobiscie mam duze doswiadczenie podbali mi sie i faceci i dziewczyny zdobyłam juz dziewczyne dziewice tzn kolezanke z szkolnych lat i faceta doswiadczonego nigdy bym nie chciała prawiczka ani dziewczyny zepsustej chocby po jednym partnerze

Gość Karolinkaaa23lat
Miałam w zyciu strasznego pecha spotykałam na poczatku samych prawiczków tragedia mozna sie załamac