Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny i mądry

same nudne tematy dziś

Polecane posty

Gość przystojny i mądry

idę więc bo nic tu po mnie

Gość przystojny i mądry
wiec ide po moja kolekcje programu "Zulu Gula" na kasetach VHS ,obejrze je po raz kolejny 🖐️

Gość moryc-a
też chcę się gdzieś wkleić,ale nic dobrego nie widzę,już zwalam na znurzenie dniem....

Gość tgrewqdf
Skoro jestes taki madry, to daj jakis ciekawy temat!!!!

Gość to kafe sięgnęło dna
:(

to zapodajcie coś ciekawego :) p.s. nie ma jak spędzać piątkowy wieczór na kafeterii..... przegrałam życie?

u mnie nie ma nic ciekawego.....:( pracowac mi sie nie chce, do zrobienia duzo, do tego telefon co kupilam nie chce mi dzialac w mojej sieci ...nic, tylko skoczyc

ja sąsiadów mam porządnych, zato pojebanego kota mam, może być?

ksenofaryna- a przynajmniej cos znanego? moznaby z nim powyc do ksiezyca....kurcze u mnie nawet pijakow nie ma ......co za kraj ....

meaaa - moj kot jest na mnie obrazony i sie nie odzywa :( tez ma nababrane w pustej glowie.....ale jestem prze niego ignorowana , i tylko slysze wrrrrrrrrrr

ksenia - a taaaaaaaaaaaaaaa ....kojarze ....to strasznie wyc musi ci za tym oknem. walnij go doniczka albo pomidorem...jak kiedys ja sasiada, co mi ich troje o 8 rano w sobote wlaczal dla umilenia zycia :o

świnkowaa ---> mój mąż wyjechał na pare dni i kotu puściły wszelkie hamulce, jego szanuje i się go boi a jak ja na niego spojrzę to patrzy i w oczach widzę: \"i co mi kurwa zrobisz? \" ma mnie w dupie, skacze mi po głowie, wczoraj w nocy nauczył się otwierać moją szafkę nocną w poszukiwaniu zabawek: http://pl.youtube.com/watch?v=r6LYwTKn00E masakra z nim, boję się tej nocy

moja sie mnie boi, dlatego jest obrazona , bo jej nie pozwalam na glowa wlazic.....wiec sie do mnie nie odzywa , tylko puskuje czasem.... glupi futrzak .....wygarbowac tylko i przed telewizor rzucic , co by w nogi cieplo bylo

ksenia - to tylko faceta podziwiac, taka sytuacja a on kariere nowa rozpoczyna , jakos spiewak podworkowy ...jak sie nazywali ci co po podworkach kamienic chodzili i spiewali ? wypadlo mi z glowy

Gość halina melina
Ksenia ---> studiowałaś filmoznawstwo?