Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelopppe

PRZYŁAPANI !

Polecane posty

Gość penelopppe

Jezeli ktos ma sie podszywac, pisac chamskie komentarze, i tego typu rzeczy to wole zeby sobie darowal, bo prosze tylko o normalne rady.. nie chce slyszec ze jestem za mloda, dziwka , lub cos takiego.. wiec.. siedzialam dzisiaj z moim facetem u mnie w domu, aktualnie mieszkam z babcia, mama jest za granica.. podkreslam ze babcia jest bardzo ostra w kwestii wychowania.. Wyszla z domu i bylo 100 % pewne ze juz nie wroci, wiec zaczelismy sie piescic.. nie doszlo do seksu, poniewaz babcia weszla, i nas przylapala.. kazala mu wyjsc, powiedziala ze ma niewracac nigdy.. Mi rowniez powiedziala wiele przykrych rzeczy, oraz ze nie chce go wiecej widziec... Jestesmy razem 13 miesiecy, wiec nie pozwole zeby rozpadlo sie to przez takie cos.. ale prosze, powiedzcie mi jak mam sie zachować, co zrobic.. moze powinnam porozmawiac z babcia ? tylko co jej powiem ?.. mam 16 lat. Chce zeby bylo tak jak przed tym zdarzeniem, ze moj facet byl mile widziany w moim domu... POMOCY !;((

Gość penelopppe
nikt nie pomoze ?;(

pozostaje ci tylko porozmawiać z babcią, wyjaśnij, że go kochasz, że wiele dla ciebie znaczy... tylko nie wiem czy babcia to zrozumie. wiesz... to babcia!

od tego, ze sie piescilas ze swoim chlopakiem nikt cie od dziwek wyzywac nie bedzie.. chociaz na tym forum wszystko mozliwe.. nie wiem co ci powiedziec.nie znam Twojej babci, pogadaj z nia. powiedz, ze sie kochacie i, ze to zwykle pieszczoty. nie wiem, po prostu pogadajcie o tym.powiedz, ze juz jestes duza dziewczynka i sie tym interesujesz. nie musisz przeciez od razu mowic neiwiadomo co. tylko, ze to 13 miesiecy i, ze nie uprawiacie sexu (nawet jesli, nie musi wiedziec :) ) znasz chyba na tyle swoja babcie zeby wiedziec na co zareaguje.a i ja bym zwalila wine na siebie..wolalabym aby na mnie patrzyla spode lba, niz na niego. co do ciebie - jej przejdzie. a co do jego- pewnie nie..

Gość penelopppe
nie bedzie latwo.. to osoba bardzo szybko wpadajaca w szał. Zobaczy jedno, i dolozy sobie jeszcze duuuzo duzoo wiecej.. i to jest najgorsze... :(

Ja też bym przepędziła na osiem wiatrów! Co to za pomysły z czyjegoś domu burdel robić? A wynajmijcie sobie lokum, zaróbcie na niego i zamieszkajcie w nim! Miała prawo ta babcia się wkurzyć, a z ciebie niezła szmacia rośnie, panienko!

pppp... lol.. ona ma 16 lat. przeciez nic takiego nie zrobila.. nie musisz jej naskakiwac od razu..

Muszę. Skoro ma 16 lat, niech wsadzi nos w książki, a nie migdali sie z chłopakiem pod nieobecność babci. Dorosła jest? Nie. Babcia za nią odpowiada. 16 lat to najdurniejszy wiek dla obojga płci.

Gość spytaj
babci: kiedy Ona zaczęła?

Gość no coz babcia ma racje
.

No niech by gówniara zadała takie pytanie babci, to na miejscu tej babci tak bym wymalowała w pysk, że by ruski rok popamiętała! macie poprzewracane w głowach, nie wiecie, gdzie jest dobro, gdzie zło, co jest stosowne, a co nie jest. Szczyt wszystkiego!

Gość gówniarze do książek
!!!

pppp ---> a ty chyba zapomniałaś jak to było jak sama miałaś 16 lat :o musiało to być daaawno temu :o nie pamiętasz co to zakochanie, hormony? co z tego, że ma 16 lat? nie uprawiali seksu przecież a to odpowiedni wiek, by poznawać swe ciała poprzez pieszczoty

meaaa >> nic Ci do tego, ile mam lat. Pilnuj siebie. Mam prawo powiedzieć, co myślę. Hormony niczego nie usprawiedliwiają. Nie podobają się zasady? Fora ze dwora, do roboty się wziąć, na własne utrzymanie iść i wtedy bawić się w dorosłość. Macać ile wlezie z byle kim i nie mieć pretensji, że ktoś przyłapuje i mu się to nie podoba.

obiecaj babci ,ze to sie juz nie powtorzy, ze bardzo zalujesz ze do tego doszlo i ze bardzo Ci zalezy na tym chlopaku.. nie wiem co jeszcze dodac..no i oczywiscie przepros

Gość do meaaa
uwazam, ze 16 lat to za wczesnie na pieszczoty nago

a ja uważam inaczej i każdy ma prawo do swojego dania ;)

Gość do meaaa
jak dziewczyna w wieku 16 lat zacznie sciagac majtki przed chlopakiem, to jeszcze z wieloma sie zdazy nago zabawic. zwiazki z wieku 16 lat rzadko sa zwiazkami na pozniejsze lata

Gość do meaaa
w wieku 16 lat to mozna sie calowac i przytulac, a nie zabawiac sie na golasa

rzadko ale się zdarza i nie wolno wszystkich wrzucać do jednego worka. ja miałam 16 lat jak zaczełam z moim facetem pieszczoty, 17 jak zaczelismy sie kochać. a teraz jestesmy juz 9 lat razem, dawno po ślubie i nikt się nie zeszmacił ;)

Gość do meaaa
mimo wszystko rzadko tak sie zdarza, dlatego gratuluje, ale z pozytkiem dla 16 letnich dziewczyn moim zdaniem bedzie jak jeszcze nie beda sie rozbierac przed facetami, a pomiziac i posmyrac sie mozna przez ubranko:)

Gość meeaaa
Chociaz prawde mowiac lubie wymykac sie z domu o odawwac swoja kakowa rozete rocznym wilczurom ze schroniska na Paska w Warszawie

Gość do meaaa
piekne i romantyczne jest to, ze jestescie dla siebie pierwsi i jedyni:) to wspaniale:)

ja niestety nie jestem jego pierwszą bo mój mąż jest starszy ode mnie i miał przede mną poważny związek, który zakończyła dziewczyna. ale jest porządnym człowiekiem - czekał cierpliwie 1,5 roku zanim powiedziałam, że jestem gotowa na seks :) eh... się wzruszyłam... kocham go...a dziś tak daleko ode mnie :(

Gość do meaaa
Ponamysle dochodze jednak do wniosku ze jestescie para tlumokow. On Cie zdradza a i ty pewnie nie raz wypielac kakaowe oko innemy Jednym slowem- jestes szmata

podszywy kiepskie, aczkolwiek uśmiechnęłam się :P

Gość do meaaa
podszyw

tak nawijacie o mormalnosci etc.. a co was to? pppp sama mowisz zeby sie nie interesowac twoim wiekiem etc.. a ty czemu sie dziewczynie stracasz? to jej zycie i jej decyzja.. ona nie pytala o wlasciwy wiek inicjacji, twoje zdanie o pieszczotach czy kto ma racje,ona czy babcia.. pyta, co ma zrobic, aby chlopak byl mile widziany w domu.. proste.. w oogle dyskusja zjechala z toru ;]