Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ywonna

jakie probiotyki zazywac przy problemach ze wzdeciami i gazami.....

Polecane posty

moja mama bardzo sie meczy przez wzdecia i gazy,burczy jej cigle w brzuchu mimo ze jest najedzona,jej znajoma powiedziala ze pomogly jej probiotyki,ale zapomniala nazwe....moze wy wiecie co ma stosowac?szkoda mi jej naprawde....w naszej aptece jest mloda praktykantka i ona raczej nie pomoze tylko da taki lek ktory akurat w tv reklamuja...

wiesz co,ja niestety tez mam takie problemy.czasem jest spokoj a czasem nagle sie zaczyna i brzuch mam jak balon.......espumisan wogoel mi nie pomaga :( ostatnio ulzyly mi takie kapsulki gasstop.rumianek nie pomaga,taka herbatka gastrosan fix pomogla troche,teraz pije hipp ulatwiajaca trawienie,jest dla dzieci i niemowlat ale czuje sie troszke lepiej po niej.a jesli o probiotyki chodzi to nie wiem....

jakiekolwiek probiotyki, cos ci farmaceutka doradzi. polecam colon c z blonnikiem na oczyszczenie jelit. pozdrawiam :)

colon c?to jakies tabletki?a drogie sa?wlasciwie to w aptece jak powinnam zapytac,o probiotyki na wzdecia?bo juz naprawde sama nie wiem,mama do apteki nie pojdzie bo sie krepuje...