Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde jak się boję...

kamienie w pęcherzyku, a nudności

Polecane posty

stało się idę na usunięcie pęcherzyka żółciowego:( Mam kamienie.Kilka ataków za sobą:( Zastanawiam się czy z tym związane są nastepujące dolegliwości: wzdęcia, nudności, wymioty, ciągłe mdłości i ból po prawej stronie pod zebrami. Boje,się,że to może być coś wiecej niż kamienie woreczku żółciwoym. Bo od jakiegoś czasu rano mam nudnosci, takie mnie zsie,że aż mi niedobrze.Czy ktoś zwas miał te obawy przy towarzyszącej kamicy pęcherzyka żółciwego? Jak się przygotować do zabiegu laparoskopii, czy to przykry zabieg:chodzi mi o lewatywy, potem sikanie do basenu?nie byłam w swoim życiu w szpitalu (oprócz porodówki-ale nic nie pamietam;)) Proszę podnieście mnie na duchu,bo nie wiem, czy nie zwieje ze szpitala Dziękuję z całego serca 🌼

Gość nie chciałabym byc
w twojej skórze

dzięki,dzięki bardzo miłe:(

Gość nie chciałabym byc
nie strasze cie, wiem cos na ten temat

bo opinie na temat oczyszczania są podzielone:)

Gość ________________
Jedyne ryzyko przy oczyszczaniu wątroby to takie, że kamień może utknąć w kanalikach żółciowych i dostaniesz wtedy żółtaczki mechanicznej. Wtedy w szpitalu zrobią Ci operację. No ale skoro już i tak masz iść na oerację to czego się bać? W obu przypadkach skończysz w szpitalu - to jest wersja pesymistyczna. A w wersji optymistycznej oczyścisz wątrobę z kamieni bez operacji i problemów - wystarczy mieć trochę odwagi. Nawet na allegro jest teraz ksiązka z 1918 r.na ten temat - http://www.allegro.pl/item334280961_niemojewski_kamienie_zolciowe_1918_watroba.html

Gość kurde jak sie boję...
a poza tym wielkość mojego kamienia nie pozwala na przeprowadzenie tego oczyszczania. Na bank utknie mi wprzewodach:(