Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy =

Opuchlizna pod okiem!!!

Polecane posty

Gość Pomocy =

Witajcie! Jakieś 5 dni temu zrobił mi się pod okiem wyprysk podskórny (taki syfek). Jedyne co w nim dziwne, że do wczoraj nie pojawił się biały czubek, który można by było wycisnąć. Wczoraj wieczorem zacząłem kombinować przy wyprysku, poleciało z niego trochę krwi i nic więcej. Dziś rano wstaje a tu wielka opuchlizna pod okiem, która utrudnia mi nawet widzenie !! Jest zasinione i spuchnięte. Co zrobić?! Jak to zneutralizować?! Pomóżcie! Jak ja jutro pokaże się w pracy??

Gość Pomocy =
Zapomniałem dodać... Proszę o jakieś domowe sposoby, bo wiadomo, jakiekolwiek preparaty dziś odpadają... W Niedziele nieczynne apteki...

Gość meartinez sanchez
czynne czynne, jakies musza dyzurowac. a czy to jest na dolnej powiece czy calkiem pod okiem?

Gość Pomocy =
To jest jakiś centymetr pod okiem, ale opuchło tak, że ze skóry robi się taki "wałeczek" który zasłania mi troszeczkę oka (kiedy patrze w dół, czuje to i niewyraźnie widzę).

Gość tylko
zgłoś się w szpitalu na oddział okulistyczny tam otrzymasz fachową poradę, trzeba było nie wyciskać

Gość martinez sanchez
wiesz tez radze sie zglosic, do jutra napewno nie znkinie i domowym sposobem tego nie zlikwidujesz. wspolczucia🌼

Gość Pomocy =
Aż tak źle to nie jest =] Zobaczę, ew. jutro wezmę 1 dzień urlopu na żądanie jeżeli się nie poprawi. Póki co wydaje mi się to mniejsze niż 2 h temu. Napisze wieczorem =) Dzięki!

Gość tylko
przykładaj kostki lodu

Gość Pomocy =
Ooo ! O tym nie pomyślałem ! =) Również dzięki =)