Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jyjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

On mnie zdradzal

Polecane posty

Bo mial kompleksy, nie wierzyl ze taka dziewczyna mogla sie nim zainteresowac jak ja, bo chcial sprawdzic czy ma powodzenie. A mial wszystko pieniadze, dobre samochody, podrozowal po calej Europie. Czemu trafilam na takiego oblesnego typa?

Sama na niego nie trafiłaś, Ty jego wybrałaś :P Niestety, jeśli zdarzy się Ci taki typek drugi raz (czego Ci nie życzę), to znaczy, że takich podświadomie wybierasz :p

Jeszcze sie kaja przede mna. A po 2 mial duzo kobiet kiedys jak sie okazalo ale leczyl tym swoje kompleksy, ciagle musial sobie uswiadamiac ze ktos go zechce. Leczyl swoje kompleksy super samochodami, super wyjazdami, szalenstwami. Tylko nie mowcie mi ze poolecialam na kase bo nie jestem jakas biedna:( Buuu, co za buras, ja go kochlam

Gość diagnostyk kafeterii
ciezki pzypadek z ciebie stwierdzam uszkodzenie nerwu wzrokowego i czesciowa martwice mózgu

Nie zgadzam się z podejściem że facet który zdradza jest zaraz obleśny i buras. Może powód miał :p No i że miał na pewno kompleksy bo przecież jesteś super. A co laski nie zdradzają? Nie potrzebują sobie udowadniać że są wciąż atrakcyjne? Może jednak tym razem była jakaś \"lepsza\", a nie kompleksy.

Gość yudmgtmnd
dobra bajeczke ci wstawil zdradzam bo nie wierzyl,,ze zwrocisz na niego uwage :O litosci...

Gość misia89
kutas co zdradza jest nic nie warty