Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to ciekawe

powody dla których odmawiaja wam sexu wasi partnerzy

Polecane posty

Gość no to ciekawe

Moja Panna twierdzi ostatnio ze nie czuje sie komfortowo bo za sciana jest jej matka. tylko jakos tak od 2 lat wczesniej jej to nie przeszkadzalo. Kiedy ostatnio zorganizowalem romantyczny wieczor sam na sma u Mnie w chacie to jak doszlo co do czego to poszla w kime bo jak twierdzila jest zmeczona ( w zwiazku 3, 5 roku) Chyba ja pocisne, obstawiam ze ma kogos na boku [cześć]

Gość dziewczyny to chuuje
pewnie Cie jebie po rogach. Moja jak Mnie zdradzlaa to nawet nie chcila sie spotykac o sexie nie wspomne. A pozniej coz zajeebiste uczucie jak wpadasz do niej na chate otwiera Ci jej matka wbijasz do niej do pokoju a ona robi loda koledze z roku. Nic dodac nic ujac ŻYCIE JEST PIĘKNE :classic_cool:

Gość gdhdghdg
nooo... ja mam ochotę ZAWSZE ale fakt że nie zdradzam :D

Gość a moja byla
miala zawsze ciote i tak jakies 3 miesiace. Wiec nie meczylem sie za dlugo i dalem sobie z nia spokoj, pozniej sie ocknela ze jednak mnie kocha itp, ale stwierdzilem ze jak po slubie mialbym zebrac ( bo zdrada nie wchodzi w gre) to dziekuje. Teraz jestem z inna i jak narazie nie narzekam :)

masz rację jak kobieta ma problemy z sexem to albo nie umiesz jej dac orgazmu,albo ma faceta drugiego na boku ,albo jest oziębła a jak oziebła to wcale nie znaczy że nie może być szczęsliwa z facetem o małych potrzebach i po co się takiej na siłe trzymać bo i tak to nie wróży trwałego związku

Gość a co wy na to
a moj partner nie chce seksu oralnego-bo jak twierdzi za bardzo mnie szanuje!ludzie ukochana calkiem atrakcyjan kobieta chce mu obciagnac a on szacunek!chyba was przebilam co?

Gość o ja pieprzeee
no niezły z ciebie lachociąg

Gość no a ja mam taki problem
ze mam ochote ale nie mamy do tego warunków :( u mnie w domu odpada bo za scianą rodzice .....wiec gdzie ???u niego tez bo mieszka ze znajomymi ze studiów :(

albo to prowokoacja abo masz jakiegos stuknietego na tle szcunku w seksie.Może ci jeszcze podziękuje za to że mu dałas ....masakra jak są tacy dojrzali ludzie

Gość a moj byly twierdzil
ze potrafi sie obejsc bez seksu, ja tak nie umiem wiec nasz zwiazek zakonczylam szybko. Teraz jest oki :)

\"pewnie Cie j**ie po rogach. Moja jak Mnie zdradzlaa to nawet nie chcila sie spotykac o sexie nie wspomne. A pozniej coz zajeebiste uczucie jak wpadasz do niej na chate otwiera Ci jej matka wbijasz do niej do pokoju a ona robi loda koledze z roku. Nic dodac nic ujac ŻYCIE JEST PIĘKNE\" ja bym się nie smiał :/

Gość juzek pompka
"jestem w 7 miesiacu i nie dostaniesz a laski ci nie zrobie bo brzuch przeszkadza" - mierna wymówka nie uwazacie

Gość facet po 50
mam lepszą... żona mówi mi, że mój wacek śmierdzi i mam go umyć! mówi mi to nawet jak się chwilę wcześniej kąpałem, czasem nawet na niego nie spoglądając. Oczywiście po takich słowach mam ją w dupie i odpuszczam.

Gość no to teraz ja
no to moja wczoraj walnela lepszy tekst : "ogladam Taniec z gwiazdami nie zawracaj Mi głowy", w piatek robila projekt na uczelnie a w czwartek robila pranie, w srode za bardzo sie najadla a tydzien wczesniej miala okres. Dobrze ze mam kolezanke od lewizny bo bym chyba zatarl reke :classic_cool: A ja to chyba kopne w dupe

Gość a mojego albo
boli brzuch, albo jest zmęczony, albo jest bardzo śpiący, albo właśnie przed chwila przeszła mu ochota (bo ja skoczylam do lazienki), albo czuje sie niekomfortowo... a najlepsze jest to ze ja w to wierze... :( i łudze sie ze to sie zmieni...

Gość dżejson
a mi żona odmawia bo odmawia, na szczęście mam zdrowa reke a ja teraz P>I>E>R>D>O>L>E i pewnie niedlugo zaczne zdradzac