Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julka19

trudne pytanie....

Polecane posty

hej :) mam pytanie jesli sex był w te dni 25.03.2008 , 26.03.2008 , 28.03.2008 , 29.03.2008 i 30.03.2008 i kochalismy sie bez zabezpiecznie i moj facet konczyl we mnie TO JESLI JUTRO RANO ZROBIE TEST CIAZOWY TO JEST MI ON W STANIE POKAZAC CZY JESTEM W CIAZY???????? okres mam dostać za jakies 13-15 dni :) BARDZO WAS PROSZE ODPISZCIE :)

Gość lamia55
test nic nie pokaze -ewentualnie dopiero w dniu planowanej miesiączki(jak jej nie dostaniesz) Na testach jest napisane że wykrywaja ciąże już 6 dni po ewentualnym zapłodnieniu także nawet jakbys miała bc w ciąży teraz sie jeszcze o tym nie dowiesz.

aha tak tez myslalam kurde to poczekam jeszcze z tydzien i wtedy zrobie test :)

Gość lamia55
tak dokładnie to radziłabym sie wstrzymac dwa tygodnie...i jak nie pl;anujesz ciąży pomyśl o jakims solidnym zabezpieczeniu bo czekać na okres można długo i nie zawsze sie go możesz doczekać-nie wiem ile trwa twój cykl ale jeżeli cos ok 30 dni to byłabym na twoim miejscu w niezłym stresie. Nie chce Cie straszyc na zapas, ale jak tym razem Ci sie udało zainwestuj w gumki, albo w tabletki

Gość bonnie_j
A może autorka chce zajść w ciążę!! Jak dla mnie to nie wygląda to na post przerażonego dzieciaka...