Julka19 0 Napisano Marzec 30, 2008 hej :) mam pytanie jesli sex był w te dni 25.03.2008 , 26.03.2008 , 28.03.2008 , 29.03.2008 i 30.03.2008 i kochalismy sie bez zabezpiecznie i moj facet konczyl we mnie TO JESLI JUTRO RANO ZROBIE TEST CIAZOWY TO JEST MI ON W STANIE POKAZAC CZY JESTEM W CIAZY???????? okres mam dostać za jakies 13-15 dni :) BARDZO WAS PROSZE ODPISZCIE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lamia55 Napisano Marzec 30, 2008 test nic nie pokaze -ewentualnie dopiero w dniu planowanej miesiączki(jak jej nie dostaniesz) Na testach jest napisane że wykrywaja ciąże już 6 dni po ewentualnym zapłodnieniu także nawet jakbys miała bc w ciąży teraz sie jeszcze o tym nie dowiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka19 0 Napisano Marzec 30, 2008 aha tak tez myslalam kurde to poczekam jeszcze z tydzien i wtedy zrobie test :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunetka_wieczorową_porą 0 Napisano Marzec 30, 2008 poczytaj książkę z biologii a potem się bierz za seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lamia55 Napisano Marzec 30, 2008 tak dokładnie to radziłabym sie wstrzymac dwa tygodnie...i jak nie pl;anujesz ciąży pomyśl o jakims solidnym zabezpieczeniu bo czekać na okres można długo i nie zawsze sie go możesz doczekać-nie wiem ile trwa twój cykl ale jeżeli cos ok 30 dni to byłabym na twoim miejscu w niezłym stresie. Nie chce Cie straszyc na zapas, ale jak tym razem Ci sie udało zainwestuj w gumki, albo w tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bonnie_j Napisano Marzec 31, 2008 A może autorka chce zajść w ciążę!! Jak dla mnie to nie wygląda to na post przerażonego dzieciaka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach