Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eres

Dlaczego kobiety sa tak łase na komplementy??

Polecane posty

Gość no wlasnie wroc dla siebie

Gość faceci przynajmniej tak samo

Gość mikkiiii
BO JESTESMY KOBIETAMI I TEGO POTRZEBUJEMY :p

Gość mikkiiii
A POZA TYM TRZEBA DOWARTOSCIOWYWAC KOBIETY, NO I TO TAKI CHWYT MARKETINGOWY PO KTORYM KOBIETY LECA :p:p hihi wiec panowie... WARTO DAWAC NAM KOMPLEMENTY

Gość kto to co to
a faceci to co niby nie sa?

One są bardzo łase w Anglii w magazynie pracowała pewna piękna agnieszka:) pewnego rau powiedziałem jej że "jest wiele pięknych dziewczyn ale Ty jesteś zupęłnie wyjątkowa" od razu pobiegłą się pochwalić koleżankom:D:P

Gość cóż zapomnij o nim
nie bardziej niż faceci :O

Gość Bo kurde faceci
przez stulecia za bardzo je rozpieścili komplementami i sodówa im uderzyła do głowy.

Andrzej ---- nie trafiłeś jeszcze na mnie -ja tam sypie komplementami i do facetów i do babeczek...:-0 Zaraz sie przyjemniej robi no nie? ;-)

lubisz słodzić:P Ja też lubię:) ale ostatnio gdy dziewczynie z Biłgoraja powiedziałem że jest piękna to odrzekła: " a TY jesteś brzydki" więc nie będę juz słodził dziewczynom ze wsi bo nie warto:)

Nie,te z miasta sa kulturajniejsze:) przyjedź kiedyś do Biłgoraja a zrozumiesz o co mi chodzi kiedyś pewna dziewczyna koło dyskoteki potkneła się i przewróciła podszedłem do niej i zapytałem czy nic jej nie jest "spierda..laj" to usłyszałem od niej po pprostu bark słów:)

zgadzam sie z faktem ze kobiety to glupie cipy ktore leca na komplementy a faceci czesto je prawia tylko dlatego ze chca zaliczyc dupe ale coz...glupota nie boli ale dupa potem i owszem. JA na szczescie nie jestem naiwna i jak facet prawi mi kompelkenty to wydaje mi sie to bardzo ale to bardzo podejrzane ,no ok zgadzam sie moze cos tam powiedziec ale wazeliniarstwo jest nie mile widziane a i bardzo poodejrzane .Byc moze to juz jest jakies zboczenie ze tak relaguje ale wole byc "zboczona" i nieufna niz miec przeruchane dupsko a jesce gorzej cieszyc sie hjak glupia slyszac kompemnet a jesce wyjdzie ze ztylko zartowal ,no to wtedy juz zenada ...

W mieście tez takie są ... niestety :-0 . Kiedyś w markecie powiedziałam do takiej" przepraszam " a ona : "a co kurwa nie możesz drugą stroną przejść?" :-0

andrzej uwierz mi ze nie tylko na wsi sa chamidla w miescie sa jesce wieksze hehe Wiesz moze ty nie oczekujesz niczego w zamian ale niekoniecznie inni... Fakt faktem ze zalmi jest dziwuch ktore ciesza sie jak idiotki kiedy facet prawi imkomplementy a potem siup do wyrka a na drugi dzien czarna rozpacz ze daly sie nabrac...

"na wsi bardziej chamscy"--------mieszkam na wsi i nie jestem chamska :-( I wielu też nie jest. Ale to prwada -ludzie ze wsi są niestety czasem nieokrzesani i właściwie zasłużyli sobie na taką poinię jaką mają :-(. Brak wykształcenia i zwyczajnie kontaktu z kulturą robią swoje... :-0 Ale nie można mierzyć wszystkich jedną miarą ... Pochodzę z miasta , teraz mieszkam na wsi i wiem jacy są ludzie i tu i tu...

Kochamy komplementy, bo uwielbiamy czuc sie piekne i wyjatkowe. Przyznam, jestesmy prozne, komplementy pozwalaja nam rozkwitac, wiec do dziela panowie :)

oj Jaruś nie wszystkie sa takie glupie a powiem szczrze ze tepi faceci tez sie zdarzaja ,daja sie wykorzystywac :) hie hie i bardzo dobrze ...

lubic komplementy to nic zlego gorzej jak szuka sie u kazdego, bez wyjatku, potwierdzenia wlasnej atrakcyjnosci :o