Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca rady

ZAKOPANE-JAKI HOTEL POLECACIE NA ROMANTYCZNY WEEKEND?

Polecane posty

Gość Flowie
A nie zastanawiałaś sie nad trochę inną opcją? Mianowicie nad wynajmem dla nich włąsnego mieszkania? Nie będzie w nim basenu, ale za to o wiele więcej plusów niż w przypadku pokoju hotelowego: większa prywatność wieksza przestrzeń zwykle lepszy standard w korzystniejszej cenie Jęsli chodzi o spa czy aquapark to w Zakopanem znajduje się i to i to . Apartamentów poszukaj na stronie Sun&Snow https://www.sunandsnow.pl

Gość gość
GRAND HOTEL STAMARY I JESZCZE RAZ STAMARY

Gość gość
Rezydencja Nosalowy Dwór

Gość gość
ja bylam tydzien w Grand hotel Stamary, i bylo swietnie , moge polecic , a sniadania to do dzisiaj nie zapomnialam , najlepszy bufet jaki widzialam , a duzo widzialam

Gość gość
Ja proponuję wynająć apartament :P Cenowo wychodzą w porządku, a sama dzięki bookapartowi znalazłam kilka fajnych w Zakopanem i okolicach

Gość gość
Polecam zatrzymać siew https://www.carlton.pl/. Byliśmy zeszłego roku i w tym również. Zdecydowanie nr 1 jeśli chodzi o warunki i lokalizację. :)

Gość Justa22k
Hotel Wilga w Katowicach - bylam i za kazdym razem wracam jak jestem przejazdem.

Gość gość
W hotelu Iskra ostatnio byliśmy z narzeczonym . Podobało mi się ! Przejeżdżaliśmy obok Katowic i zatrzymaliśmy się u nich. Całkiem niezłe warunki jak za tą kase :)

Gość Michał

Moją przyszłą (już obecną) narzeczoną zabrałem do Szymoszkowa Residence (rezerwowałem przez Mountain Apartments) i było cudownie. Przemiła obsługa ułatwiła mi organizację oświadczyn, które zakończyły się pełnym sukcesem! Polecam

Gość Lina

Niesamowity klimat ma Szymoszkowa Residence ale i inne alternatywy z mountain apartments. Niedano byłam z narzeczonym i bawiliśmy się cudownie. Szczerze polecam